spot_img
9.1 C
Târgu Jiu
marți, aprilie 23, 2024
Altele
  AcasăActualitateConducerea Primăriei Târgu Jiu, criticată chiar de un colaborator

  Conducerea Primăriei Târgu Jiu, criticată chiar de un colaborator

  Mihai Paraschiv, directorul societății de transport în comun din Târgu Jiu, Transloc, a criticat, într-o postare pe pagina de Facebook, organizarea de 1 Mai făcută de către conducerea Primăriei Târgu Jiu.
  Paraschiv susține că s-a trezit în mod intempestiv cu o solicitare din partea Primăriei Târgu Jiu: „NE-A PRINS ȘI 1 MAI NEPREGĂTIȚI, DAR NE REPLIEM DIN MERS!
  În Dumbrava de la Drăgoieni a început petrecerea de 1 mai încă de astăzi (duminică, 30 aprilie – n.r.) și societatea TRANSLOC asigură curse din 15 în 15 minute.
  Fiind ocupată cu dezvoltarea orașului, conducerea Primăriei ne-a solicitat inițial, în scris, să suplimentăm transportul de călători doar pentru mâine.
  Astăzi, spre jumătatea zilei, când edilii și-au dat seama că, la fel ca în ultimii ani, se poate bloca circulația rutieră, și că nu există alternativă de transport pentru șoferii care doresc să servească și o bere lângă porția de mici, conducerea Primăriei a anunțat public că se suplimentează transportul, fără să aibă în prealabil certitudinea că noi, cei de la TRANSLOC, ne putem replia din mers.
  Primii cinci șoferi pe care i-am sunat azi, care erau liberi și cărora le-am cerut să plece de lângă familiile lor și să vină intempestiv la serviciu, au răspuns prezent!
  E o satisfacție imensă, pentru mine, că în ciuda acestor probleme de comunicare cu conducerea Primăriei, am reușit să schimb mentalitatea angajaților de la TRANSLOC, și împreună formăm o echipă care pune, la modul real, interesele cetățeanului pe primul loc!“.
  Mihai Paraschiv a revenit cu o nouă postare, în care, la fel, reclamă lipsa de organizare, dar aduce vorba și despre lipsa de coerență în comunicare și despre alte probleme ale primăriei Târgu Jiu: „Am primit o adresă ‘oficială’ livrată personal de dl primar, din câte am înțeles.
  Am reușit să ne mobilizăm astăzi, o vom face și mâine (n.r. – 1 Mai). Nu înțeleg însă care este traseul solicitat de dl primar :
  – de la Artego prin Preajba spre Padurea «Dragoeni» ;
  – de la Artego pe lângă fabrica de confecții ;
  – de la Artego prin zona ANL, pe drumul «modernizat» de Edilitara, fără să fie proprietatea UAT Tg-Jiu;
  – de la Artego pe la Colegiul Tudor Vladimirescu unde o sa avem 2 variante :
  1. Spre gară ->9 Mai
  2. direct spre pădurea «Dragoeni».
  Ne vom mobiliza și mâine și vom avea soluții, indiferent de lipsa de implicare a unor colegi.
  P.S. Conform indicator rutier, localitatea componentă se numește DRAGOIENI. Sper să înțeleagă și dl. primar!“
  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: