spot_img
9.1 C
Târgu Jiu
sâmbătă, martie 2, 2024
Altele
  AcasăNews AlertUn atlet gorjean a participant la Campionatul European de Cros

  Un atlet gorjean a participant la Campionatul European de Cros

   

  Atletul gorjean Adrian Garcea va participa la Campionatul European de Cros, care va avea loc duminică, 8 decembrie, în Lisabona, capitala Portugaliei.

  Sportivul legitimat la clubul Pandurii este multiplu campion Național și medaliat la Campionate Europene și Mondiale. Acesta va alerga cu echipa României în proba de 8 km. cros categoria Tineret.

  Antrenorul Ion Bură va conduce delegația României

  Adrian Garcea va fi însoțit de antrenorul emerit Ion Bură, directorul adjunct al clubului Pandurii. „Fiecare an se termină cu participarea la Campionatul European de Cros. În ultimii cinci, sportivii clubului Pandurii Târgu Jiu au făcut parte din echipa națională care a participat la Campionatul European de Cros și au obținut medalii, ceea ce confirmă că sunt sportivi de performanță și s-au pregătit bine. Din echipa României va face parte și sportivul nostru Adrian Garcea, multiplu campion național, balcanic, medaliat european și mondial. El este în primul an la categoria de tineret, pentru că până anul trecut a fost junior“, a spus antrenorul Ion Bură.

  Acesta este șeful delegației României. „În acest an am fost desemnat să conduc delegația României, care va participa cu echipe de juniori, tineret și seniori“, a mai precizat Ion Bură.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: