spot_img
14 C
Târgu Jiu
duminică, mai 19, 2024
Altele
  AcasăNews AlertBani de la CJ pentru susținerea tinerilor sportivi

  Bani de la CJ pentru susținerea tinerilor sportivi

  Clubul Sportiv Pandurii Târgu Jiu și Asociația Județeană de Fotbal Gorj speră la o finanțare cel puțin egală cu cea din 2022, în anul care vine, din partea Consiliului Județean Gorj. Președintele Mihai Prunariu spune că a purtat discuții pe această temă, pentru ca atât copiii cât și tinerii înscriși să beneficieze de susținere din partea instituției județene.

  Mihai Prunariu, președintele Clubului Sportiv Pandurii Târgu Jiu, a declarat că anul acesta clubul pe care îl conduce a primit o finanțare de 90.000 de lei din partea Consiliului Județean Gorj. Aleșii județeni au fost de acord ca suma respectivă să fie folosită pentru susținerea sportului local. Banii au fost utilizați în principal pentru achiziția de echipamente și materiale sportive și au ajuns la echipele de fotbal din județ și nu numai de fotbal.

  „Am convenit ca acest parteneriat și finanțarea să continue de la bugetul Consiliului Județean și în 2023 și să se vină cu un plus față de 2022. Au venit foarte bine aceste sume în 2022 și am reușit să le cumpărăm echipamente și mingi în special peste tot pe unde există echipe de copii și juniori. Este important acest ajutor pe care îl primesc, mai ales că este un plus faptul că se îndreaptă către sport. Este un lucru mare în zilele noastre când un copil face sport într-un cadru organizat. Am reușit să selectăm pe cei mai buni copii de la fotbal și i-am trimis într-un cantonament la Izverna, în Mehedinți, unde a avut loc și un turneu. Au fost încântați să participe. Au nevoie de astfel de lucruri”, a declarat Mihai Prunariu, președintele Clubului Sportiv Pandurii Târgu Jiu și al Asociației Județene de Fotbal Gorj.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: