spot_img
17.6 C
Târgu Jiu
vineri, septembrie 22, 2023
Altele
  AcasăNationalDaea nu recomandă fermierilor să raționalizeze apa

  Daea nu recomandă fermierilor să raționalizeze apa

  Ministrul nominalizat al Agriculturii, Petre Daea, a declarat miercuri că nu recomandă micilor fermieri raţionalizarea apei, argumentând că „cu hrana nu-i de joacă”, anunță Agerpres.

  Întrebat, la finalul Comitetului Politic Naţional al PSD, dacă le va recomanda micilor fermieri să folosească apa cu mai multă atenţie, Daea a arătat că nu poate face acest lucru.

  „Eu nu pot face asta şi, să fim bine înţeleşi, planta nu poate trăi fără apă, este factorul vital. Legumicultorii pun aceste culturi în zone sigure de apă. Nu-şi permite nici un legumicultor să planteze vreo legumă undeva dacă nu are sursă de apă. (…) Cu hrana nu-i de joacă. Aici nu ne jucăm de-a asigurarea hranei, de aceea le transmit fermierilor să-şi folosească resursele de care beneficiază în zona respectivă”, a explicat Daea.

  El i-a îndemnat pe agricultori să irige, să folosească toate sursele de apă pe care le au la îndemână, în aşa fel încât să realizeze producţia pentru care au investit, iar toată populaţia să se hrănească cu produse româneşti.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: