spot_img
0.6 C
Târgu Jiu
miercuri, decembrie 6, 2023
Altele
  AcasăNews AlertDe ziua lui a salvat două vieți

  De ziua lui a salvat două vieți

  Un pompier gorjean a salvat viața a două persoane chiar de ziua lui. Silviu, căci asa îl cheamă pe salvatorul care nici în timpul liber nu uită de jurământul făcut, a reușit să scoată din ghearele morții un bărbat și o femeie.”În seara zilei de 09 ianuarie 2020, în timp ce își sărbătorea ziua de naștere alături de familie și câțiva prieteni la un local din municipiul Tg-Jiu, Silviu a auzit țipete disperate pe stradă.
  A ieșit din local pentru a vedea ce s-a întâmplat și a văzut flăcările care cuprinseseră o casă la doar câțiva zeci de metri. A fugit spre locul cu pricina, le-a cerut celor care erau martori la eveniment stingătoarele pe care le aveau în mașini și a acționat pentru localizarea incendiului.
  Flăcările cuprindeau cu repeziciune clădirea! Silviu a intrat să cerceteze încăperile imobilului, iar într-una dintre camere a găsit un bărbat și o femeie care dormeau, fără să fi simțit nimic din ce se întâmpla. Monoxidul de carbon începuse să intre în încăpere….
  Din fericire, cele două persoane nu au suferit leziuni, dar cel mai probabil, fără intervenția colegului nostru lucrurile ar fi luat o întorsătură tragică.
  Când ești pompier, ești pompier oricând, chiar dacă ești în timpul liber sau îți sărbătorești ziua de naștere!
  Pentru fapta lui, Silviu a primit, astăzi, Emblema de Onoare a Inspectoratului General pentru Situații de Urgență!”, a transmis ISU Gorj

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: