spot_img
4.6 C
Târgu Jiu
sâmbătă, aprilie 20, 2024
Altele
  AcasăNews AlertEchipa de baschet CSM Târgu Jiu a pierdut derby-ul Olteniei

  Echipa de baschet CSM Târgu Jiu a pierdut derby-ul Olteniei

  CSM Târgu Jiu a pierdut, duminică, 4 decembrie, derby-ul Olteniei la baschet masculin. SCM U Craiova s-a impus cu 89-75, pe teren propriu, la capătul unui meci în care trupa gorjeană a dominat 3 sferturi din meci, dar a cedat fără drept de apel în ultima parte a jocului. Partida a contat pentru etapa a-8-a din Conferinţa A din Liga Naţională de Baschet Masculin.

  Meciul de la Craiova a început cu o jumătate de oră mai târziu. Un arbitru din brigada care a oficiat confruntarea a ajuns cu întârziere la meci. Partida a început la ora 19.30.

  CSM Târgu Jiu a început partida din Polivalenta din Bănie cu următorul ”5”: Dylan Frye, Xavier Cannefax, Camil Berculescu, Andrei Gheorghe şi Thomas Kottas.

  CSM Târgu Jiu şi-a adjudecat primul sfert cu 18-14, după un joc consistent, din partea băieţilor pregătiţi de Porter Troupe şi Claudiu Alionescu.

  Sfertul doi a fost mai echilibrat și a revenit Craiovei, scor 23-19. Astfel, cele două echipe au intrat la vestiare la egalitate, scor 37-37.

  La reluarea jocului, Craiova punctează rapid şi are pentru prima dată 4 puncte avans pe tabelă, scor 41-37, însă CSM Târgu Jiu și-a revenit și a câştigat sfertul 3 cu 24-20. CSM Târgu Jiu a încheiat sfertul trei cu un run de 12-0! şi intra în decisiv la +5 pe tabelă, scor 62-57.

  Din păcate, CSM Târgu Jiu a pierdut fără drept de apel ultimul sfert, 32-13, care a dus şi la diferenţa de pe tabelă, scor final 89-75 pentru Craiova.

  Grecul Thomas Kotats, cel mai bun jucător al CSM Târgu Jiu

  Grecul Thomas Kotats a fost cel mai bun om al gorjenilor, cu 20 de puncte înscrise. Acesta a mai strâns 7 recuperări şi o pasă decisivă. Un joc consistent a avut şi Dylan Frye, care a totalizat 16p, o recuperare şi 3 asisturi. Xavier Cannefax a terminat meciul cu 12p, 2 recuperări şi o pasă decisivă. Shamiel Stevenson a terminat cu 11p şi 6 recuperări. Căpitanul antrenor Porter Troupe a strâns 6p, 2 rec şi 4 asisturi. Andrei Gheorghe a terminat şi el cu 6p, 4 rec şi o pasă decisivă. Camil Berculescu a contribuit cu 2p şi 3 recuperări. Octavian Ilie a strâns 2p şi o recuperare.

  „Felicitări Craiovei pentru un meci grozav. În ceea ce ne privește pe noi, am jucat 3 sferturi bune, dar trebuie să învățăm și să terminăm jocul. Pot spune că am văzut și părți bune la acest meci și asta pentru că jucătorii mei au înregistrat o oarecare creștere în joc, iar acum trebuie doar să facem următorul pas, care este să învățăm cum să câștigăm”, a spus antrenorul jucător al CSM Târgu Jiu, Porter Troupe.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: