spot_img
8.1 C
Târgu Jiu
joi, aprilie 18, 2024
Altele
  AcasăPoliticWeber: "NU taxei pentru prosumatorii de energie electrică!"

  Weber: „NU taxei pentru prosumatorii de energie electrică!”

  Social democratul Mihai Weber, deputat și președinte al organizației PSD Gorj, condamnă categoric măsura introducerii de noi taxe în cazul energiei auto-produsă din surse regenerabile.

  Parlamentarul afirmă că PSD nu va susține o astfel de măsură aberantă, care pune piedici celor care au în plan să investească în energie regenerabilă.

  „PSD se opune categoric introducerii taxei pentru energia auto-produsă din surse regenerabile! Astfel, atunci când ordonanța de urgență va ajunge în dezbatere parlamentară, vom depune amendamente pentru eliminarea prevederilor care îi descurajează pe români să investească în sisteme de producere a energiei regenerabile pentru consumul propriu, iar surplusul livrat în sistem. Este esențial să se înțeleagă faptul că Directiva Europeană nu are caracter imperativ și că fiecare stat își stabilește propriile reguli. În acest fel, sprijinim atât consumatorii casnici cât și IMM-urile să investească în sisteme de producere a energiei regenerabile, mai ales în contextul crizei energetice generate atât de factori interni, dar mai ales externi”, a transmis deputatul Mihai Weber.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: