spot_img
21.3 C
Târgu Jiu
marți, iunie 25, 2024
Altele
  AcasăNews AlertEchipa de baschet din Târgu Jiu, învinsă la limită de Steaua București

  Echipa de baschet din Târgu Jiu, învinsă la limită de Steaua București

  Echipa de baschet CSM Târgu Jiu a pierdut, la limită, confruntarea cu Steaua București, scor 91-93, într-un meci disputat miercuri, 8 februarie. Partida a contat pentru etapa a-20-a din Liga Naţională şi a fost al doilea meci din Grupa 11-18.

  Dylan Frye, cu 28 de puncte marcate, a fost cel mai bun om al echipei din Târgu Jiu. „Cu siguranță, a fost cel mai bun joc al nostru în deplasare, în acest sezon, dar, din păcate, nu am reușit sa câștigăm. La final am fost și lipsiti de șansă, la ultima aruncare”, a declarat, la finalul jocului de la București, directorul tehnic al grupării gorjene, Claudiu Alionescu.

  La a doua deplasare consecutivă din Grupa 11-18, fară aportul căpitanului Porter Troupe, accidentat, baschetbaliștii pregătiți de Kresimir Basic au fost foarte aproape de prima victorie în deplasare din acest sezon. Doar ghinionul la ultima aruncare a făcut ca echipa gazdă să câștige, însă Steaua a tremurat serios pentru victorie. A fost una dintre cele mai bune prestații ale grupării gorjene, în deplasare, din actuala stagiune din Liga Națională. Meciul a fost unul extrem de echilibrat, până în ultima secundă, când CSM Târgu Jiu a avut șansa victoriei, dar a fost lipsită de șansă la ultima aruncare.

  Rezultate personale

  CSM Târgu Jiu a început partida din Sala ”Mihai Viteazul” cu următorul „5”: Shamiel Stevenson, Dylan Frye, Thomas Kottas, Noam Weinberg și Octavian Ilie.

  Cel mai bun om al grupării gorjene a fost Dylan Frye, care a totalizat 28 de puncte, 3 recuperări și 3 pase decisive. A fost urmat de Shamiel Stevenson, care a făcut un nou meci excepțional, cu 25 de puncte marcate, 13 recuperări și o pasă decisivă. Revenit după o răceală, Anthony Durham a totalizat 12 puncte, 3 recuperări și 6 pase decisive. Ucraineanul Andriy Agafonov a terminat meciul cu 7p și o recuperare. Thomas Kottas a totalizat 6p, 2 recuperări și 2 pase decisive. Cu 6p a terminat meciul și Noam Weinberg. Acesta a mai adăugat 2 recuperări și o pasă decisivă. Andrei Gheorghe a încheiat partida cu 3p, 1 recuperare și un asist. Octavian Ilie a contribuit cu 2p, 2 recuperări și două pase decisve, iar Camil Berculescu a încheiat partida cu 2p și o pasă decisivă.

  „Am avut fluctuații mari în joc“

  La finalul meciului, directorul tehnic al grupării gorjene, Claudiu Alionescu, a spus că a fost cel mai bun joc făcut în deplasare: „Am reușit 91 de puncte, ceea ce pentru noi este o premieră, dar, în același timp, am cedat 20 de recuperări ofensive, ceea ce este mult prea mult. Am avut, de asemenea, fluctuații mari în joc, în special în partea a 2-a, când am cedat mult prea ușor avantajul creat, iar la final am fost și lipsiți de șansă la ultima aruncare. Trebuie, însă, să-i felicit pe jucători, pentru că au crezut în ei tot timpul și nu au cedat lupta”.

  CSM Târgu Jiu va juca următoarele patru etape pe teren propriu. Prima partidă este programată pe 4 martie, cu CSM Focșani. Urmează duelul cu Laguna București, pe 11 martie. Apoi, pe 18 martie, partida cu CSM Galați, iar pe 22 martie, cu Steaua București. CSM Târgu Jiu va juca ultimele două etape din Grupa 11-18, în deplasare, pe 25 martie, cu CSM Focșani, iar pe 29 martie, cu Laguna București.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!