spot_img
21.7 C
Târgu Jiu
miercuri, mai 29, 2024
Altele
  AcasăNews AlertEchipa de handbal CSM Târgu Jiu joacă pe terenul campioanei, Rapid București

  Echipa de handbal CSM Târgu Jiu joacă pe terenul campioanei, Rapid București

  Echipa de handbal CSM Târgu Jiu joacă miercuri, 7 septembrie, pe terenul echipei campioane, Rapid București, la trei zile distanță de confruntarea cu Gloria Buzău.

  Partida contează pentru etapa a-4-a din Liga Florilor și se va disputa la ora 18,30. „Este o nouă provocare, dar și o onoare pentru noi să jucăm cu echipa campioană. Știm că ne așteaptă un meci foarte greu, dar mergem să facem un meci bun și să ne ridicăm la nivelul adversarelor noastre”, a declarat Liviu Andrieș, antrenorul CSM Târgu Jiu.

  „Ne dorim să creștem de la meci la meci“

  Chiar dacă timpul este unul foarte scurt între cele două meciuri, Liviu Andrieș pregătește intens meciul cu formația bucureșteană. Fetele au intrat mai întâi la recuperare după efortul depus cu Gloria Buzău, apoi au trecut la antrenamentele specifice unui astfel de meci. Liviu Andrieș își dorește din parte elevelor sale să aibă aceeași determinare ca în partidele anterioare. Antrenorul gorjean se poate baza pe aproape tot lotul la partida de miercuri din Sala Rapid. Lipsește, în continuare, Sabine Klimek, dar vestea bună este că aceasta a revenit la antrenamente, dar și Iulia Andrei.
  „Este o onoare pentru noi că jucăm împotriva campioanei. Trebuie să fim bucuroși, pentru că facem parte dintr-o ligă foarte puternică și trebuie să ne ridicăm la nivelul adversarilor de miercuri.
  Trebuie să mergem să jucăm, pentru că ne dorim să creștem de la meci la meci, jucând împotriva unor jucătoare cu experiență și rezultate deosebite“ a mai spus Andrieș.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!