spot_img
1.7 C
Târgu Jiu
luni, decembrie 11, 2023
Altele
  AcasăNews AlertEdi Iordănescu spune: "Pe mine mă interesează doar echipa mea"

  Edi Iordănescu spune: „Pe mine mă interesează doar echipa mea”

  10 etape fără înfrângere și deja lumea vorbește de recordul pandurilor. Aceștia vor să împingă recordul mult mai sus, să bifeze și alte etape fără înfrângere. Anul trecut, CSU Craiova a reușit un număr de 17 meciuri la rând fără înfrângere, iar acum târgujienii sunt în drum spre egalarea recordului. „Nu suntem în competiţie cu Craiova să le batem recordul de invincibilitate. Pe mine mă interesează mai puţin ce este în alte tabere”, spune antrenorul pandurilor, Edi Iordănescu.

  sport-01-5

  Cere să fie lăsat în pace!

  Așadar, tehnicianul pandurilor atrage atenția și spune că se simte deranjat când cineva de la o altă echipă vorbește nu tocmai în termeni laudativi despre Pandurii. Ultimul vizat este Gigi Mulțescu, antrenorul celor de la Voluntari fiind contrazis de Edi Iordănescu. „Am văzut şi declaraţia domnului Mulţescu în care făcea o analiză a lotului nostru, câţi jucători am moştenit eu din vechiul lot. Am văzut că sunt interpretări despre războaie între generaţiile vechi şi noi. Eu nu sunt implicat în nici un război. Încerc să îmi creez propria identitate, am propria filozofie, eu nu mă uit în curtea altora, nu mă interesează. Avem 16 jucători noi faţă de sezonul trecut, deci o echipă nouă”, a comentat Edi Iordănescu. Mai mult, tehnicianul are un sfat pentru toată lumea. „Aş prefera ca fiecare să se uite în curtea lui, să-şi facă propriile analize, să lase alte echipe. Eu nu am nici timpul necesar şi nici luxul să mă uit la alte echipe. Eu când vorbesc de alte echipe, vorbesc de lucruri pozitive, lucrurile negative nu sunt treburile mele. Cu tot respectul nu accept să primesc sfaturi de la nimeni. Vreau să fiu lăsat în pace şi eu şi echipa mea”, a comentat Iordănescu.

  Miza pe echipa lui

  Preocuparea lui Edi Iordănescu este legată de forma și evoluția echipei sale. Astfel, tehnicianul se declară mulțumit de nivelul de joc al pandurilor, știe că echipa gorjeană este una greu de învins, așa că își laudă elevii. „Pe mine mă interesează cum evoluăm noi. De exemplu la ultimul joc au fost multe momente în care am înlănţuit peste 10 pase. Posesie prelungită, am controlat jocul ca şi iniţiativă, am împins liniile adversarului foarte jos, am avut şi momente fixe”, spune Iordănescu. Toate astea par să fi schimbat cumva stilul pandurilor, însă antrenorul nu este de acord cu această variantă. „Posesia nu este o schimbare de stil. Am încercat să fim pragmatici, direct pe poartă, trebuie să alternăm cu momente când dictăm ritmul jocului. E o chestie şi de moral, când ai rezultate şi câştigi e mai multă încrede şi asta îţi dă consistenţă. Vă dați seama în ce situație eram acum un an, când orice înfrângere putea fi capitală. Am venit cu mesaje pozitive, am avut încredere și ne-am îndeplinit obiectivele. E fotbal, se confruntă două echipe întotdeauna și de cele mai multe ori una iese învingătoare. Și adversarii noștri muncesc, și adversarii noștri se pregătesc, și ei au calitate și este posibil orice. De aceea cer să fim temperați”, a mai spus Iordănescu.

  „Nu e ora bilanțului”

  Șeful pandurilor, Narcis Răducan îndeamnă la precauție. „Deocamdată nu e ora bilanţului, de aceea suntem şi reţinuţi în ceea ce priveşte performanţa din acest an, avem încă multe puncte de câştigat pentru a ajunge unde ne-am propus, dar am minţi să spunem că nu suntem mulţumiţi şi ne-am bucura să îi ţină cât mai mult pe băieţi această formă”, spune Narcis Răducan. Oficialul pandurilor este convins că din următoarele etape se pot obține puncte. „Avem un program care ne permite să facem puncte, acum să vedem dacă reuşim, pentru că întâlnim de exemplu peste trei zile Iaşiul, o vecină de clasament anul trecut, are alt parcurs în acest sezon, dar şi ei vor să-şi îndeplinească un obiectiv, aşa că nu este deloc uşor să baţi la Iaşi”, a mai spus Răducan.

  „Sper să strângem cât mai multe puncte până la finalul sezonului, dacă se poate maxim, dar asta va depinde numai de noi, dacă vom fi concentraţi şi în continuare şi vom lupta pentru fiecare minge, cu siguranţă vom face foarte multe puncte”, Dan Nistor, mijlocaș Pandurii

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: