spot_img
9.2 C
Târgu Jiu
sâmbătă, martie 2, 2024
Altele
  AcasăNews AlertMeci tare pentru Energia

  Meci tare pentru Energia

  Gorjenii au de gând să se impună pe terenul Minaurului

  Energia este în criză. O criză mare de puncte, aşa că de la fiecare joc cei de la Energia vor punct sau puncte. Şi astăzi, chiar dacă joacă în deplasare pe terenul unei echipe care a reuşit să câştige două trofee în decurs de cinci luni, Energia are şanse de a obţine un rezultat pozitiv. Tot ceea ce trebuie să facă gorjenii e să joace şi să creadă în şansa lor în acest meci cu Minaur. În plus, gorjenii au de luat şi o revanşă în faţa Minaurului după ce băimărenii au reuşit să le fure cele două trofee de sub nas oltenilor, Cupa României şi Super Cupa României.

  sport-02-18

  În criză…

  Nevoie mare de puncte. Energia este disperată să obţină puncte şi să urce în clasament. Efectiv trupa lui Bozo Rudic trebuie să scoată puncte şi din piatră seacă, din orice şi din fiecare meci pe care îl joacă. Situaţia este grea, iar orice pas greşit aruncă echipa târgujiană şi mai departe de accederea în play-off. Gradul de încredere este ridicat în cadrul echipei oltene, atât Rudic cât şi jucătorii sunt încrezători că pot obţine rezultate bune în etapele ce urmează. „Jucătorii știu foarte bine că pentru noi urmează o serie de șapte meciuri pe care vreau să le câștigăm pe toate șapte. Eu cred că dacă se implică așa cum au făcut-o la antrenamente, se implică și sunt conștienți că se poate, asta e tot ce avem nevoie pentru a câștiga aceste șapte meciuri și atunci vom merge în vacanță mult mai relaxați. În retur vom avea la început cinci meciuri din care putem face ușor 15 puncte și atunci orice este posibil. S-a văzut până acum că fiecare poate bate pe fiecare. Bine, au fost și niște rezultate care nu au fost bune pentru noi, de exemplu HC Adrian Petrea a bătut la Ploiești, dar orice este posibil. Avem destul timp până la finalul campionatului să ne atingem obiectivul și să prindem un loc de play-off”, a comentat antrenorul Energiei, Bozo Rudic.

  Au gânduri mari

  Acesta a vorbit şi despre meciul de la Baia Mare, un duel tare cu Minaur. „Mergem să câștigăm, dar va fi greu. Am văzut meciul lor din Champions League și au jucat destul de bine, dar nu e nimic imposibil. Știm că au probleme, toată lumea știe asta, rămâne să vedem dacă sunt prezenți sau nu pe teren, mă refer la starea lor psihică. Noi ne-am pregătit bine pentru meciul acesta, am avut destul de mult timp la dispoziție și mergem acolo să ne batem. Este un avantaj pentru noi faptul că au evoluat duminică în Champions League și vor fi mai obosiți, la fel și faptul că au problemele care le au. În plus, au făcut un egal care aproape îi scoate din cursa pentru calificare. Șanse mai sunt, dar le va fi foarte greu”, a mai spus Rudic. Gorjenii nu pot miza pe Nistor și Mănescu, în rest nu sunt probleme de lot, restul jucătorilor fiind OK.

  Pregătiţi să se mute

  La finalul acestei luni, echipa de handbal va părăsi Sala Sporturilor din Târgu-Jiu, mutându-se la sala de sport de la Şcoala Litovoi. O mutare ce poate da peste cap echipa, însă antrenorul Rudic crede că elevii lui se vor adapta rapid la noul spaţiu. „În prima săptămână după mutare, probabil că ne va fi greu. Ne va fi greu până ne vom obișnui acolo, dar asta se va întâmpla, cred, începând cu meciul cu CSM Focșani. Nu știu dacă vom juca la Sala Sporturilor meciul cu Vasluiul sau la noua locație. Sper să avem timp înainte de primul meci pentru a face măcar trei-patru antrenamente să ne obișnuim cu sala. Am văzut sala, este frumoasă, e OK, dar pentru noi importantă e susținerea și mai puțin sala. Dacă vine lumea și ne susține, atunci va fi OK. Sala are o acustică mai bună, dacă vor veni oamenii și vor striga atunci se va auzi mai bine”, a încheiat Rudic.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: