spot_img
16.1 C
Târgu Jiu
sâmbătă, septembrie 30, 2023
Altele
  AcasăNews AlertO nouă dispută între UCB și Romanescu

  O nouă dispută între UCB și Romanescu

  Conducerea Universității “Constantin Brâncuși” îl taxează, din nou, pe primarul Marcel Romanescu. Printr-o postare pe o rețea de socializare edilul Municipiului Târgu Jiu anunța că Universitatea va beneficia de un complex sportiv modern ce va fi omologat la standarde europene. Prin mesajul transmis, Marcel Romanescu este acuzat că și-a însușit investiția fără să contribuie cu ceva la obținerea finanțării acestui proiect. Oficialii UCB îi transmit să caute alte subiecte de promovare electorală și să nu își mai asocieze numele cu Universitatea.

  “Primarul Municipiului Târgu Jiu s-a trezit ca musca la arat. Avem această situație când, zilele trecute, a început să se laude cu realizările altora. Nu a mai găsit alt motiv de autopromovare electorală și s-a gândit să își aroge un proiect al Universității, stadionul de fotbal care se va realiza prin Compania Națională de Investiții. Primarul a hotărât să nu facă nimic în privința acestei baze sportive deoarece, printr-un protocol între CNI și Federația de Fotbal s-a convenit ca fiecare municipiu reședință de județ să aibă câte o bază sportivă complexă și omologată la standard înalte. Primarul nu a făcut decât să decline această ofertă, adică nu a vrut să facă investiția la Târgu Jiu. Noi, Universitatea, când am aflat de oportunitate, am făcut o solicitare către Primăria Târgu Jiu prin care îi înștiințam că am vrea să facem această investiție. Ne-au răspuns că nu lor trebuie să ne adresăm ci CNI-ului, ceea ce am și făcut și, iată, că proiectul este licitat, este stabilit executantul și lucrarea va fi realizată. Primarul nu a făcut decât să se bage in seamă și să spună că nu face investiția propusă de CNI. Toată treabă a fost frumos ambalata, își dădea acordul să se facă investita pe terenul UCB. În afară de băgarea în seama, primarul își acoperea lipsa de interes prin aceasta demagogie găunoasă”, a transmis rectorul UCB Sorin Purec.

  Oficialii UCB îi transmit edilului că încă așteaptă cu interes să vadă lucrările pe care susține că le-a scris. “Îi transmitem să vadă de treburile orașului că are destule de făcut. Are de asfaltat străzi, să facă iluminat public. De treburile UCB ne ocupam noi și ne este și teamă când vine cu astfel de încurajări, în sensul că nu vrem ca lucrurile să rămână ca pe Calea Eroilor. Îi recomandăm să se abțină de a mai da declarații prin care să se asocieze cu UCB, oricum suntem supărați de modul în care s-a comportat în calitate de cadru didactic și de felul în care și-a gestionat propria listă de lucrări, plină de tiluri pe care nu le-a citit și nu le-a văzut nimeni. Este singurul cadru didactic al Universitații Constantin Brâncuși care prezintă o listă de lucrări pe care nimeni nu le-a găsit, o serie întreagă de titluri de cărți de care nu știe nimeni nimic, nu există în biblioteci și la solicitările de a le pune la dispoziție nu răspunde. Ne punem întrebare dacă le-a scris, pentru că avem un dubiu serios cu privire la acele titluri”, a mai transmis Purec.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: