spot_img
33.6 C
Târgu Jiu
sâmbătă, iulie 13, 2024
Altele
  AcasăNews AlertRomanescu răbufnește : „Gata! M-am săturat!”

  Romanescu răbufnește : „Gata! M-am săturat!”

  Critici la adresa celor ce conduc țară. Primarul Marcel Romanescu crede că susținerea unui Guvern de specialiști ar rezolva criza politică, sanitară și economică prin care trece țara noastră. Oficialul este acid la adresa propriului partid care duce o bătălie pentru funcții. „Nu mă mai interesează ce poziție ocupă, în viitorul Guvern, reprezentanții PNL”, susține Romanescu.

  Edilul susține că este inadmisibil că cele trei partide PNL, USR, UDMR să nu ajungă la un numitor comun în condițiile în care România traversează o perioadă extrem de dificilă, din toate punctele de vedere.
  „Dacă primul ministru este de la UDMR, pentru mine, ca primar, e tot una! Mi-aș dori să văd o coagulare, vreau să îi văd guvernând nu iscând scandaluri. Toate aceste tensiuni au impact asupra administrațiilor locale și cetățenilor. Asta îmi doresc, să guverneze! Nu mă intereează cine o să fie premier! Ar fi bine să fie o personalitate a României, un apolitic, un om respectat de populația României. Poate găsesc un om capabil și, ulterior, să-și negocieze restul pozițiilor. Nu mă mai interesează ce poziție ocupă, în viitorul Guvern, reprezentanții PNL. Mă interesează să am stabilitate pentru următorii trei ani de zile, cât voi mai fi primar al Municipiului Târgu Jiu. Eu, personal, m-am săturat de scandaluri, gata! M-am săturat de tot ce se întâmplă la nivel central! Trecem printr-o perioadă critică. Pe lângă lupta cu pandemia, vedem cum cresc facturile. Asta ar trebui să ne intereseze, nu cine e ministrul Finanțelor sau Transporturilor. Important este să fie un specialist dar vedem cu toții ce se întâmplă”, a declarat Marcel Romanescu.

  Te-ar mai putea interesa

  2 COMENTARII

  1. Domnule Primar, de ce v-ați aliniat toți cu mic cu mare în spatele lui Câțu la alegeri? Știați că a greșit nerespectând protocolul semnat, știați că este a doua oară când o face, iar USR-ul trebuia să ia măsuri, așa că cunoscând conjugura soluția dumneavoastră de a-l vota pare o mare prostie. Încăpățânarea asta va aduce PNL în opoziție, acolo unde îi este locul. Se pare că la Congres ați votat cu ciolanul, nu-i așa? Știați că liberalii în majoritate nu îl doreau, dar nu a contat, interesul poartă fesul. Acum să nu vă lepădați, să pierdeți electoral toți că voi l-ați cocoțat aici.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!