spot_img
16.3 C
Târgu Jiu
miercuri, octombrie 4, 2023
Altele
  AcasăNews AlertO nouă fabrică laRovinari

  O nouă fabrică laRovinari

  O nouă fabrică  unde vor fi produse utilaje pentru industria ambalajelor va fi deschisă în curând în Rovinari. Aproximativ 300 de persoane vor fi angajate.

  „Unul dintre oamenii de toată isprava se numește Remus Băluțeanu, o personă care a avut mari oportunități de dezvoltare oriunde în afara Gorjului, sau departe de țară, dar care a ales să rămână aici, în Rovinari.
  El este cel care va deschide cea de-a treia fabrică în orașul nostru, o fabrică unde vor fi produse utilaje pentru industria ambalajelor. Aici vor lucra aproximativ 300 de oameni când fabrica va funcționa la capacitate maximă. Deschiderea fabricii, cu o primă linie de producție, este programată pentru luna aprilie, într-o perioadă în care totul stă sub semnul necunoscutului.
  Enova Group a achiziționat în urmă cu puțin timp ruinele a ceea ce a fost UMR Rovinari, iar aici va funcționa, pe lângă AUTOLIV și MOVEOS, una dintre cele mai moderne fabrici din zona Olteniei.“, a transmis primarul  orașului Rovinari, Dorin Filip, pe pagina sa de Facebook.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: