spot_img
23.4 C
Târgu Jiu
luni, septembrie 25, 2023
Altele
  AcasăNews AlertPlanuri mari pentru echipa de handbal feminin junioare 3 a CSM Târgu...

  Planuri mari pentru echipa de handbal feminin junioare 3 a CSM Târgu Jiu

  Echipa de handbal feminin junioare 3 a CSM Târgu Jiu a înregistrat patru victorii consecutive în cadrul turneului desfăşurat la Târgu Jiu.

  Dan Ilieș, expert sportiv, coordonatorul secției de handbal a CSM Târgu Jiu, a declarat că handbalul feminin la nivel juvenil este pe drumul cel bun. Tinerele handbaliste de la CSM Târgu Jiu au avut un parcurs excelent în primul turneu din Seria J.

  În Sala Sporturilor din Târgu Jiu elevele lui Andrei Enache s-au impus în toate meciurile disputate. Handbalistele de la Târgu Jiu au învins, rând pe rând, CSM Slatina cu 31-17, CSS Hunedoara cu 41-12, HCM Craiova cu 43-17 şi CSS Petroșani, scor 39-25. Expertul sportiv de la CSM Târgu Jiu, Dan Ilieș, este convins că în viitorul apropiat mai multe jucătoare de la junioare 3 vor face pasul către echipa mare a clubului. „Am așteptat mult să revenim în competiție cu junioarele și după cum ați văzut am reușit o figură frumoasă în primul turneu oficial al sezonului 2020-2021. Evoluția junioarelor ne dă încredere că suntem pe drumul cel bun. Munca depusă se pare că este răsplătită pe măsură și rezultatele bune ne dau încredere că la CSM Târgu Jiu se fac lucruri bune. Obiectivul nostru principal este ca juniorii noștri să formeze peste câțiva ani nucleul echipei de senioare a orașului nostru”.

  Echipa de senioare

  Oficialulu susține că fetele au potențial pentru a ajunge la echipa de senioare. „După o pauză de aproape un an fără meciuri oficiale s-a văzut în rândul junioarelor o mică crispare și emoție în primul joc oficial, dar au depășit momentul și au avut o evoluție mult mai bună la meciurile următoare. Cu siguranță avem jucătoare care vor ajunge în viitorul apropiat să joace la echipa de senioare, deoarece au toate calitățile necesare, muncesc foarte mult și își doresc acest lucru”, a mai declarat Ilieș.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: