spot_img
9.1 C
Târgu Jiu
sâmbătă, martie 2, 2024
Altele
  AcasăNews AlertStriptease pe Municipal

  Striptease pe Municipal

  Un târgujian a intrat pe terenul de joc după care şi-a dat jos pantalonii pentru a fi văzut de toată lumea

  De şapte ani joacă Pandurii în Liga 1, dar niciodată nu a avut probleme organizatorice la meciurile de acasă. Acum, un spectator, cunoscut drept un fan al Universităţii Craiova a pătruns pe terenul de joc chiar în timpul partidei cu Steaua şi şi-a dat jos pantalonii arătând fundul camerelor de luat vederi. Gestul a şocat pe toată lumea, firma responsabilă cu paza fiind surprinsă în off-side. „Cum se poate să sară gardul din peluză în teren fără să-l fi văzut careva şi să-l oprească?” se întrebau de zor şefii de la Jandarmerie. Ajuns pe terenul de joc, târgujianul a considerat probabil că notorietatea îi creşte dacă îşi dă jos pantalonii şi îşi arată fundul la televizor. Şi cum la un meci cu Steaua aproape toată România se uită, era momentul ideal pentru show. Ei bine, târgujianul şi-a arătat fundul, a salutat publicul de la tribuna a II-a, după care a fost flancat de poliţiştii locali. În ajutorul „vedetei” a sărit un prieten, acesta a încercat să-l tragă în afara terenului şi să-l ajute să scape, însă nu cu succes. Luat pe sus, exhibiţionistul a opus rezistenţă, însă, imobilizat i s-au pus cătuşele pe loc sub atenta supraveghere a observatorului Gheorghe Nedelescu. „Ce-ai avut în cap măi băiete?”, a fost întrebarea adresată exhibiţionistului. Prietenul „vedetei” a încercat să-şi salveze propria piele, însă, până la urmă a fost şi el prins de poliţiştii locali.

  „Poate vroia să se ducă la toaletă”

  Ce doi au fost ridicaţi şi duşi în spatele tribunelor unde cel mai probabil şi-au primit partea lor de cafteală. Cert este că ambii vor fi interzişi pe stadion pentru o anumită perioadă, iar ce este mai rău pentru ei riscă să-şi petreacă şi o bună perioadă după gratii. Conform Legii 4, ambii pot face puşcărie între 6 şi 12 luni. Până una alta, oficialii celor două echipe, Steaua şi Pandurii au comentat incidentul. „Nu mi-a fost teamă, chiar m-am amuzat, a spus Stanca, cel care era cel mai aproape de exhibiţionist.
  În schimb, Grigoraş a combinat umorul cu realitatea. „Băiatul poate vroia să se ducă la toaletă pentru că pantalonii erau puţin mai jos decât era normal. Trebuia să-l ajutăm cu hârtie igienică. Şi în Anglia şi în alte ţări mai apare câte un fan care îşi arată părţile intime. E bine că nu s-a întâmplat nimic cu jucătorii, arbitrii. E frumos. Bine, şi-a luat nana la fund, dar asta e viaţa. Prostia şi plăcerea se plăteşte. E bine că nu s-a întâmplat ce s-a întâmplat la Ploieşti. În alte ţări se întâmplă destul de frecvent”, a comentat Grigoraş.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: