spot_img
12.9 C
Târgu Jiu
luni, septembrie 30, 2024
Altele

    Bârfe

    Se aude prin târg că Ion Călinoiu, preşedintele Consiliului Judeţean Gorj ar fi plecat la spital să facă „puţină curăţenie”. Nu se ştie, însă, despre ce curăţenie este vorba, având în vedere evenimentele din ultima perioadă. Să fie o „curăţenie” prin dosare sau „curăţenie” în rândul personalului?!

     

    Pe la colţuri se vorbeşte că unul dintre capii Inspectoratului de Poliţie Judeţean ar fi implicat în jaful de material lemnos, de pe Valea Oltului. Încurcate sunt căile Domnului, nu?

     

    De prin lumea politice adunate…Se aude, printre şoptitorii politicieni că liberalii îl vor pe Toni Greblă la şefia Consiliului Judeţean, motiv pentru care, se pare, că există şi o susţinere în acest sens. Având în vedere că se aproprie alegerile, e posibil orice…

     

    „Daca e bal, bal să fie! Este o idee tot mai discutată în interiorul USL, mai ales de când Traian Băsescu a avut grijă să le vâre liderilor alianţei mortul în casă. Adică a afirmat că nu va desemna automat premierul Opoziţiei decât dacă vine în numele unei formaţiuni înregistrate la tribunal, care a reuşit să obţină 51 la sută în alegeri. Există voci care susţin fuziunea şi se aude că una dintre ele ar fi chiar a lui Crin Antonescu. Nu că n-ar mai putea de dragul socialiştilor, însă ar merge pe scenariul fuziunii până ar trece puntea, pentru ca apoi să se revină la două formaţiuni cu acte, fiecare cu destinul ei” (Sursa: Ziare.com).

     

     

    Te-ar mai putea interesa

    De sărbători…

    Schengen…

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!