spot_img
15.1 C
Târgu Jiu
vineri, iunie 2, 2023
Altele
  AcasăHeadlinesVîlceanu nu mai e șef la PNL Gorj. Cine i-a luat locul

  Vîlceanu nu mai e șef la PNL Gorj. Cine i-a luat locul

  Foto: Gigel Știrbu, vicepreședinte regional PNL

  Noul președinte interimar al PNL Gorj a fost desemnat astăzi de Biroul Politic Național al PNL. Acesta este vicepreședintele regional, deputatul Gigel Știrbu.

  „Aprobarea prin decizie a președinților interimari la filiala PNL Gorj și sectorului 3. La Gorj, președinte interimar a fost nominalizat vicepreședintele regional Gigel Știrbu cu sarcina ca, în termen de 60 de zile, să vină cu propunere concretă privind BPJ și alegeri pentru funcția de președinte“, a spus premierul Nicolae Ciucă.

  Dan Vâlceanu a fost schimbat din funcție, pe motiv că ar fi ocupat în paralel calitatea de secretar general al partidului și președinte de filială, lucru interzis de statut.

  La sectorul 3  a fost numit secretarul de stat Andrei Baciu, unde lider fusese fostul premier Florin Cîţu, care făcea echipă, la conducerea PNL, cu Dan Vâlceanu. Acesta din urmă a fost ministru la trei ministere, în mai puțin de 8 luni, în „era” lui Câțu. El a condus Ministerul Finanțelor, al Transporturilor și Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene, de pe această ultimă funcție dându-și demisia.

  Te-ar mai putea interesa

  1 COMENTARIU

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: