spot_img
15.1 C
Târgu Jiu
vineri, mai 24, 2024
Altele
  AcasăPoliticA fost stabilit candidatul PSD la Bîlteni

  A fost stabilit candidatul PSD la Bîlteni

  Social-democrații gorjeni au stabilit candidatul PSD la Bîlteni. Este vorba despre Marius Popescu, un tânăr care are experiență în administrație.
  „Marius POPESCU a fost validat, de conducerea PSD Gorj, candidat la funcția de primar a localității Bâlteni. Experiența pe care o are în administrația publică, reprezintă o rampă importantă în accederea la poziția de primar.Desemnarea domnului Marius Popescu s-a făcut în urma sondajelor de opinie realizate în localitate, din care a reieșit că oamenii își doresc un primar PSD”, a transmis Departamentul de presa al PSD Gorj
  „Fac parte dintr-o echipă puternică, formată din oameni serioși și capabili, care doresc și pot să clădească un viitor mai bun pentru comuna noastră. Bâlteniul are nevoie de un primar tânăr, cu experiență, care cunoaște problemele comunității și are soluții reale pentru rezolvarea acestora. Am experiența necesară în administrație publică, respectiv aproape șase ani ca secretar general al Primăriei Bâlteni si aproximativ un an de zile secretar general al Prefecturii Gorj și, împreună, putem face din localitatea Bâlteni, una dintre cele mai mari comune din Gorj, un exemplu de urmat în ceea ce privește dezvoltarea.
  Am vârsta, voința, energia și experiența pentru a iniția și implementa proiecte care sa contribuie la dezvoltarea comunei. Doar împreună putem dezvolta comuna Bâlteni!”, declară Marius Popescu.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: