spot_img
9.1 C
Târgu Jiu
marți, aprilie 23, 2024
Altele
  AcasăPoliticBerca, despre situația din PNL Gorj: “Nu s-a întâmplat nimic până acum”

  Berca, despre situația din PNL Gorj: “Nu s-a întâmplat nimic până acum”

  Eduard BercaNicio veste de la comisia venită de la centru, cu privire la cercetarea ce îl vizează pe liderul PNL Gorj, Dan Vîlceanu. Analiza s-a încheiat de aproape o săptămână, însă nu s-a comunicat nimic la nivel de organizație județeană. Consilierul județean Eduard Berca susține că, în opinia lui, Dan Vîlceanu nu are niciun motiv de temere.

  “Rolul a fost să cerceteze ceva, cred că au cercetat, nu ne-au zis nimic până acum, e treaba lor ce au cercetat, e confidențial, statutar, au atribuțiilor lor, dacă mă întreba pe mine cineva ce s-a întamplat, aș fi răspuns, dar nu m-a întrebat nimeni. Noi, la Gorj, nu am avut nicio întâlnire cu nimeni de la București. E o perioadă în care am avut un președinte interimar……e sarcina lor, pe statut, să verifice dacă este sau a fost vreo incompatibilitate. Până acum nu a convocat nimeni Biroul Politic Județean. Noi suntem oameni maturi și ne vedem de treabă. Ieșirile publice ale unora sunt tratate ca păreri persoanale. Așteptăm rezultatul anchetei, însă nu îmi fac griji că Dan Vîlcenu ar putea fi considerat incompatibil, nu există o abatere sancționabilă cu demiterea. Eu rămân în partid indiferent de decizia luată de cei de la centru”, a susținut consilierul județean Eduard Berca la un post de radio local.

  În privința propunerii ca liderul PNL Târgu Jiu, Marcel Romanescu, să preia frâiele organizației, Berca refuză categoric această variantă.
  “Am văzut ce înseamnă să spui adevărul și să nu te creadă nimeni, când am candidat. Totdeauna există un Basta care îți taie capul. Eu nu văd o reconciliere cu Romanescu. Nu pot, am o problemă! Eu sunt cel care, în decembrie 2016, am hârtia la biroul, am făcut ședință pentru că existau incertitudini că îl vrea sau nu îl vrea partidul candidat. Am făcut un documentul prin care tot Biroul Politic Municipal îl susținea, în 2016, la candidature pentru Primăria Târgu Jiu. Hârtia a ajuns la Dan Vâlceanu. Eu nu sunt supărat pe el, el e supărat pe mine, că i-am făcut un bine. La un moment dat, i s-a năzărit că eu am votat împotriva lui, la un proiect cu parcarea din Rodna. De atunci nu am mai comunicat. Din punctul meu de vedere, eu sunt împăcat, am făcut tot ce a depins de mine să meargă lucrurile în PNL”, a mai declarat Eduard Berca.

  Te-ar mai putea interesa

  1 COMENTARIU

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: