spot_img
17.6 C
Târgu Jiu
vineri, septembrie 22, 2023
Altele
  AcasăPoliticBoza încurcă planurile liberalului Iordache. “Mi se pare că oamenii care candidează...

  Boza încurcă planurile liberalului Iordache. “Mi se pare că oamenii care candidează politic trebuie să fie oamenii locului”

  Liberalul Ion Iordache se teme de concurența cu Sorinel Boza. Liberalul susține că fostul manager CEO nu ar trebuie să candideze deoarece nu este „al locului”.

  Siguranța afișată de Ion Iordache pentru alegerile parlamentare începe să piardă culoare. Politicianul care a schimbat mai multe tabere politice, de dragul unui loc eligibil, se simte amenințat acum, când partidele politice încep să afișeze oamenii cu notorietate. Omul de afaceri consideră că Sorinel Boza, candidatul PMP, la Senat nu ar trebui să candideze. „Eu cred că e o glumă. Nu înțeleg ce legătură are cu Gorjul, în afară de faptul că a lucrat pe un post oferit de PSD. Mi se pare că oamenii care candidează politic trebuie să fie oamenii locului, care s-au născut, care locuiesc acolo. Acum, fiecare partid își alege candidații cum consideră dar eu înțeleg altfel situația. Eu l-am criticat în trecut pentru că era de criticat. Cât a fost la conducerea CEO a înregistrat pierderi. Nu știu ce să zic de voturile pierdute, și la locale este vorba despre oamenii care sunt acolo, candidați și vor alegere pe cei care să îi reprezinte pe cetățenii județului Gorj”.

  CEO e cu Boza?

  Sindicaliștii sunt însă de altă părere. Boza este bine văzut pentru deschiderea de care a dat dovadă cât a fost manager CEO.

  „Domnul Boza are o imagine bună pentru că a prins momente bune în companie. Are o parte din angajați de partea sa. Așteptarea noastră, ca sindicaliști, este ca salariații din CEO să aibă o viață ușoară și pentru Gorj este important să se creeze alternative, altfel o să fim un județ mort”, a transmis Dumitru Pârvulescu.

  „Din punct de vedere politic va da o lecție mare restul partidelor. Eu cred că minerii și energeticienii îi vor acorda votul de încredere. Are notorietate și cred că va schimba votul. El ar face multe pentru Gorj, din poziția de senator”, a transmis Constantin Crețan.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: