spot_img
20.3 C
Târgu Jiu
marți, septembrie 26, 2023
Altele
  AcasăPoliticCadouri de la politicieni pentru copii

  Cadouri de la politicieni pentru copii

  Dacă pentru alocații nu s-au găsit bani și discuțiile încă sunt în contradictoriu, de Ziua Internațională a Copilului politicienii și-au făcut timp pentru a face mici surprize. Unii le-au oferit cadouri, alții momente de bucurie, cei mici fiind încântați de cele oferite.

  Zâmbete pentru copii, de ziua lor, din partea Organizației Județene de Femei a PSD Gorj. Social-democratele și-au îndreptat atenția spre copiii cu adevărat speciali. Din dorința de a le face ziua cât mai frumoasă, organizația a oferit surprize tuturor copiilor din două centre de plasament, din Târgu Jiu și Târgu Cărbunești. Pe lista copiilor fericiți s-au regăsit și prichindeii unor familii, cu o situație financiare precară, din localitățile Borăscu și Bolboși. ”Mă bucur că am reușit să aducem un zâmbet pe chipul copiilor cu care ne-am întâlnit. Ziua copilului este un prilej de a sărbători copilăria, de a oferi sprijin copiilor, de a aprecia și a iubi copiii și de ce nu de a-i pregăti pentru viitor. Le mulțumesc femeilor din cadrul OFSD Gorj pentru implicare și îmi doresc ca împreună să ne atingem obiectivul propus, acela de a schimba lucrurile în bine”, a declarat Anca Bordușanu, președinta OFSD Gorj.

  Județ gri

  Și echipa USR Plus a pregătit mai multe surprize pentru cei mici. Invitația care a avut loc la sediul de partid a adus bucurie pe chipurile celor prezenți la acțiune. “În echipa USR Gorj am spus copiilor la mulți ani în cadrul unui eveniment dedicat lor, copiilor. Participarea atât de numeroasă atât a copiilor cât și a părinților, generează speranța. Orașul mai respira prin generația tânără, indiferent de lipsuri și de probleme. O generație curată se ridică și parte dintre copiii de astăzi vor putea decide onest maine. Pentru ei merită să ne implicăm, să ținem steagul sus și să nu facem compromisuri, așa cum au făcut generațiile anterioare care ne lasă astăzi moștenire un județ gri, din care se pleacă. Învățați, dragi copii! Învățați obsesiv fiindcă acest bagaj de cunoștințe dobândit în scoală este parametrul sigur care va va diferența în viață, indiferent de context și de interesele altora!”, a transmis liderul Radu Miruță.

  Și PNL a pregătit o acțiune în Parcul de la Coloană unde cei mici vor fi în centrul atenției.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: