spot_img
6.3 C
Târgu Jiu
duminică, aprilie 21, 2024
Altele
  AcasăHeadlinesCând revine Iordache în PNL!

  Când revine Iordache în PNL!

  Senatorul Ion Iordache, liderul Forței Drepte de la Gorj, se pregătește să revină în partidul național Liberal. Parlamentarul susține că va face pasul imediat ce va purta un dialog cu foștii colegi, primarii liberali. Iordache vorbește despre etape, etape pe care, oricum, le-a sărit, când și-a impus prefectul de Gorj, Cristina Cilibiu, prin discuțiile purtate la centru.

  La câteva minute de la învestirea în funcția de prefect, Cristina Cilibiu, care își dăduse demisia atât din fucția de primar al orașului Turceni cât și din partid, i-a transmis public lui Iordache că îl așteaptă în PNL. Lucrurile se mișcă mai repede decât se așteptau foștii lideri ai organizației județene. Iordache anunță că e chestiune de câteva zile până ce va reveni în partidul care l-a făcut senator.
  „În momentul de față eu nu sunt la PNL, ar trebui să parcurg niște etape, dar înainte vreau să clarific niște aspecte legate de statutul politic al meu. Am plecat de la PNL fiind nemulțumit de modul în care s-a făcut transferul de putere de la Ludovic Orban la Florin Cîțu. S-a dovedit că am avut dreptate și, dovadă, că acum la PNL e o altă conducere. Am avut discuții cu noua conducere, s-a pus problema doar de a implementa politicile PNL. Până în momentul de față lucrurile au mers bine și am văzut deschidere pentru proiectele mele pentru Gorj. Vom vedea ce vor colegii mei de la Forța Dreptei, ce vor primarii PNL și vom putea să formăm o echipă. Parcursul meu este pentru a reveni la PNL dar mai am de făcut niște etape. Eu am vorbit cu colegii mei și le-am spus ce am în plan pentru că așa este corect” , a transmis senatorul Ion Iordache pentru un post de radio locale.

  În discursul său, Iordache visează ca la alegerile din 2024 să preia destinele județului Gorj, împreună cu oamenii din echipa ce o va forma. După ce firma controlată de senator a făcut profit din afaceri cu statul, parlamentarul vrea acum să treacă de cealaltă parte a contractului.

  „Eu sunt convins că voi face echipă cu toată lumea. Am o experiență destul de mare în politică și în a face echipă. Am știut să aduc în jurul meu de oameni competenți. Și în zona de business se văd clar rezultatele! Mă recomandă ce am făcut! În 2024, vreau să am echipa care să preia frâiele județului, să am președinte de CJ, consilieri și cât mai mulți primari”, a mai declarat Iordache.

  Te-ar mai putea interesa

  1 COMENTARIU

  1. Domnului senator Iordache. Ca idee. Dacă va va transmite cineva despre acest m esaj. Sa nu uitatidomnule senator (au trecut câțiva ani.)de promisiunile pe care leati făcut când erați președinte la Alde Gorj. Eram la o terasa la Croici.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: