spot_img
6.6 C
Târgu Jiu
vineri, februarie 23, 2024
Altele
  AcasăHeadlinesCând vor fi adăugate amendamente la noua Lege a Pensiilor

  Când vor fi adăugate amendamente la noua Lege a Pensiilor

  Social-democrații sunt preocupați de situația angajaților din minerit și energie, în acest sens menținând un dialog continuu pe noua formă a Legii Pensiilor, cu părțile implicate. Deputatul PSD de Gorj Mihai Weber a declarat că, după ultima întâlnire de lucru cu ministrul Muncii, Simona Bucura-Oprescu, la care au participat si sindicatele din CE Oltenia, s-a stabilit ca viitoarele modificări să fie făcute prin amendamente, atunci când legea va ajunge în Parlament.

  „S-a încheiat întâlnirea cu doamna ministru Simona Bucura-Oprescu și întreaga echipă din cadrul Ministrului Muncii, împreună cu liderii sindicatelor din Complexul Energetic Oltenia, în cadrul căreia au fost discutate amendamentele propuse privind reducerea vârstei de pensionare cu 13 ani și preluarea celor mai avantajoase condiții din legislația existentă. Există deschidere din partea tuturor, pentru a se găsi cele mai bune soluții privind noua formă a Legii Pensiilor.” a declarat deputatul Mihai Weber la Radio Infinit.

  Discuțiile cu oficialii Ministerului au vizat mai multe aspecte, printre care identificarea soluțiilor pentru aplicarea Legii 197/2021. Deputatul Mihai Weber dă asigurări că a fost și rămâne focusat pe problemele angajaților din CE Oltenia și, alături de colegii de la centru, caută soluții în beneficiul salariaților.

  „Am fost, suntem și vom fi întotdeauna aproape de mineri și energeticieni și, mai cu seamă, ne preocupă viitorul Complexului Energetic Oltenia, iar problemele lor reprezintă un punct important pe agenda parlamentarilor PSD Gorj, fără filme și alte scenarii!”, a mai transmis deputatul PSD de Gorj.

  Te-ar mai putea interesa

  1 COMENTARIU

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: