spot_img
14.3 C
Târgu Jiu
duminică, mai 19, 2024
Altele
  AcasăPoliticCârciumaru dorit pentru un nou mandat. „Are suficiente voturi!!”

  Cârciumaru dorit pentru un nou mandat. „Are suficiente voturi!!”

  Florin Cârciumaru continuă să fie un model pentru social-democrații gorjeni. Deși a anunțat că va renunța la funcția de președinte al organizației județene, în favoarea unei conduceri mai tinere, actualul lider ar putea, lejer, fi reales în fruntea PSD Gorj. O spune un alt politician de valoare din partid care susține că, din cauza tensiunii actuale din PSD Gorj, actuala conducere și-ar putea reviziui decizia.

  Președintele organizației municipale PSD Târgu Jiu, una dintre cele mai puternice, susține că până nu se va anunța oficial data alegerilor, nici el nu va dezvălui poziția structurii pe care o conduce. Aurel Popescu lasă să se înțeleagă că Weber nu este favorit la funcția de președinte, fără să ascundă atașamentul față de actuala conducere. „Sunt lucruri pe care le vom discuta atunci când se va anunța oficial că în județul Gorj vor avea alegeri pentru stabilirea președintelui PSD Gorj. Până nu se va spune de la centru ceva concret da-ți-mi voie să nu comentez declarațiile președintele executiv. Domnul Florin Cârciumaru a demonstrat că a putut să conducă această organizație atâția ani de zile. Acesta are suficiente voturi încât să-și poată exprima o potențială candidatură în continuare la conducere PSD Gorj. Are voturi și în partid și în rândul electoratului. Cineva susținea că s-a erodat. Ok! S-a erodat! Nu mai are 82%, 75% 35% dar are suficiente voturi încât să aibă o poziție fermă în organizația județeană. Domnia sa este cel mai în măsură să-și exprime intenția. În urma ultimelor scandaluri membrii încep să fie dezamăgiți”, a declarat Aurel Popescu.

  Candidează din nou

  Cât despre o viitoare candidatură pentru încă un mandat în fruntea organizației municipale, Aurel Popescu a declarat ferm că „ am spus că voi candida pentru încă un mandat în situația în care se vor face alegeri și la organizația municipală PSD Târgu jiu”.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: