spot_img
16.1 C
Târgu Jiu
sâmbătă, septembrie 30, 2023
Altele
  AcasăHeadlinesConsilier local: „Este posibil ca domnul Ciprian Florescu să fie propus pentru...

  Consilier local: „Este posibil ca domnul Ciprian Florescu să fie propus pentru postul de viceprimar“

  Adrian Tudor, consilier local al municipiului Târgu Jiu și președinte Partidului Verzilor Gorj, susține că primarul Marcel Romanesc vrea să se debaraseze de actualul viceprimar, Gabriel Coica, de la Pro România. Potrivit fostului viceprimar, Romanesc și-l dorește în acest post pe Ciprian Florescu, vicepreședintele PSD Gorj, care a fost contracandidatul său la funcția de primar: „Există informații că este posibilă o alianță PNL-PSD în Consiliul Local, pentru că domnul Coica a creat niște probleme, nu a mai ascultat de niște comenzi și este posibil ca domnul Ciprian Florescu să fie propus pentru postul de viceprimar“, a spus Adrian Tudor, la Impact Tv.

  Soția lui Ciprian Florescu, susținută de PNL

  Fostul viceprimar al municipiului Târgu Jiu spune că soția lui Ciprian Florescu a fost susținută de PNL, pentru a ocupa o funcție de conducere: „Am văzut că l-a susținut domul Romanescu și la Palatul Copiilor funcția de director adjunct este a doamnei Florescu. Au găsit o cale de comunicare, pentru că la Târgu Jiu directorii de școli au fost puși de conducerea PNL Târgu Jiu. (…) Probabil a existat o negociere privind votul lui Ciprian Florescu în Consiliul Local. Nu cred că Ciprian Florescu a reușit să mai convingă pe cineva din PSD“.

  Romanescu și Florescu, la cafea

  Ruptura dintre viceprimarul Gabriel Coica și partidul din care face parte, dar și primarul Romanescu, s-a produs când a refuzat să colaboreze cu fostul primar Florin Cârciumaru: „Negocierile pentru a pune viceprimar au fost făcute cu președintele Pro România, Alin Văcaru. Dacă Alin Văcaru i-a cerut să îl ia pe domnul Cârciumaru, el nu a vrut. Așa au stat ei și s-au gândit, că nu se pot înțelege cu Tudor, și atunci s-au gândit să găsească pe la PSD“.

  Mai mult decât atât, Romanescu și Florescu ar fi fost la o cafea împreună:  „Probabil, fiind în aceeași cafenea pe bulevardul Ecaterina Teodoroiu, domnul Romanescu și cu domnul Florescu, au avut o revelație: «De ce nu ne iubim noi doi, că în campanie eu nu te-am încurcat pe tine, eu nu am avut nimic cu tine“. S-au înțeles și probabil. În Consiliul Local, majoritatea stă într-un vot și au nevoie de o rezervă în cazul în care domnul Coica nu răspunde într-un mod favorabil“, a mai spus Adrian Tudor.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: