spot_img
12.1 C
Târgu Jiu
miercuri, octombrie 4, 2023
Altele
  AcasăHeadlinesEchipamente vechi donate elevilor gorjeni pentru cursurile online

  Echipamente vechi donate elevilor gorjeni pentru cursurile online

  Gorjenii sunt așteptați să doneze telefoane, tabletele sau laptop-urile vechi, de care nu am au nevoie, pentru a fi folosite de către elevii care nu au posibilitatea să urmeze cursurile online din cauză că familiile lor nu au bani pentru a le cumpăra aceste echipamente. Proiectul „Educăm împreună“ este desfășurat de către liceeni și foști elevi de la Colegiul Național „Tudor Vladimirescu“ din Târgu Jiu. De asemenea, pot fi donate monitoare, calculatoare, tastaturi, cabluri și alte componente.

  „Prin proiectul nostru urmărim să readucem la viață vechi dispoziție și să ajutăm la scăderea cantității de deșeurilor electronice. În perioada 11 Ianuarie – 11 februarie desfășurăm campania «Educăm împreună» în cadrul Shopping City Târgu Jiu.

  Dorim să colectăm și distribuim cât mai multe echipamente pentru elevii fără acces la școala online. Fiecare dintre noi poate contribui!“, este mesajul postat pe pagina de Facebook a campaniei. 4.428 de elevi nu au acces la educația online, conform unei situații întocmite de către Inspectoratul Școlar Județean Gorj.

  Echipamentele sunt recondiționate de către o firmă a unor foști elevi de la CNTV

  Gabriela Nodea, profesor la Colegiul Național „Tudor Vladimirescu“, este coordonator al campaniei. „Au fost donate mai multe echipamente. Gorjenii au făcut un gest frumos și cineva chiar ne-a spus că aștepta ca cineva să desfășoare o  astfel de campanie.  Va continua campania de colectare și după începerea cursurilor  fizice, deoarece este posibil ca în unele localități cu o rată mare de infectare să se desfășoare în continuare cursuri online. În plus, elevii vor avea nevoie la școală de dispozitive de acest fel“. Echipamentele sunt recondiționate de către o firmă condusă de către foști elevi de la CNTV, după care sunt donate elevilor care au nevoie de acestea.

  O campanie de acest fel se mai desfășoară în prezent doar în Timișoara.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: