spot_img
3.4 C
Târgu Jiu
vineri, decembrie 1, 2023
Altele
  AcasăPoliticCosmin Morega: „Nu îmi doresc viceprimar la Motru“

  Cosmin Morega: „Nu îmi doresc viceprimar la Motru“

  Noul primar al municipiului Motru, Cosmin Morega, a declarat la emisiunea „Față în față“ de la Impact TV, că nu își dorește ca localitatea să aibă un viceprimar. Acesta susține că poate să facă și munca viceprimarului, iar salariul acestuia va reprezenta o economie la bugetul orașului: „Eu nu îmi doresc viceprimar la Motru. Stau să mă gândesc că pot să suplimentez și acest post. În loc de viceprimar aș vedea mai bine doi-trei angajați la Direcția Publică Motru, care pot să facă anumite lucrări la timp. Ar fi și o economie la bugetul local, iar cu banii pe care i-ar primi un viceprimar ar fi putut fi angajate câteva persoane pentru a face ceva pentru oraș. De ce să nu fie posibil ca primăria să funcționeze fără viceprimar?“.

  Cu cine va face alianță în Consiliul Local

  În Consiliul Local Motru au mai intrat, pe lângă cei opt consilieri de la PSD, reprezentanți de la PNL (5), ALDE (1), PMP (2) și USR (2). PSD mai are nevoie de doi consilieri pentru a avea majoritate.

  În aceste condiții, se vehiculează faptul că Gigel Jianu, fostul primar, va fi susținut pentru a ocupa funcția de viceprimar.

  Cosmin Morega spune că ar putea să facă o alianță chiar cu toate formațiunile din Consiliul Local, dar nu este dispus să ofere funcția de viceprimar: „Pot să fac alianță cu toți ceilalți parteneri: PMP, ALDE, USR. Îmi doresc chiar o alianță cu toate cinci formațiunile. Se găsesc mai multe funcții, nu neapărat pe cea de viceprimar. Îmi doresc o alianță solidă, dacă se dorește dezvoltarea localității. Ar fi cea mai bună soluție pentru Motru, să existe o alianță puternică, pentru a susține proiectele din Motru. Ar putea să vină chiar și PNL-ul alături de noi, dar să nu vină cu astfel de aberații și pretenții mari, mai ales că sunt perdanți“.

  Primarul ales al municipiului Motru a precizat că rezultatul obținut la alegeri a fost foarte bun: „Este un rezultat istoric. S-a muncit mult pentru a obține acest rezultat. Doar pe vremea domnului Hanu, PSD mai avea acest număr de consilieri“.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: