spot_img
24 C
Târgu Jiu
sâmbătă, iulie 20, 2024
Altele
  AcasăHeadlinesCu cine face Iordache echipă în PNL!

  Cu cine face Iordache echipă în PNL!

  Senatorul Ion Iordache și-a anunțat revenirea în PNL Gorj imediat ce Biroul Permanent Județean al organizației a fost dizolvat de către președintele interimar Gigel Știrbu și a început să-și facă echipa.

  Parlamentarul de Gorj a făcut acest pas afirmând că motivele plecării sale către Partidul Forța Dreptei ” au fost îndepărtate”. De altfel, Iordache este cunoscut pentru genul de politică scurt, în funcție de interes.
  ” Consider că majoritatea motivelor care au dus la plecarea mea din PNL au fost îndepărtate și că actuala conducere este mult mai receptivă la problemele din teritoriu semnalate de membrii partidului.
  Mai mult, Biroul Politic Național al PNL a decis să numească o nouă echipă de conducere la filiala Gorj, demonstrând că-și dorește alegeri interne corecte, care să ducă la o organizație puternică, gata de orice luptă la alegerile care vin”, a fost mesajul transmis de Iordache.

  Odată ajuns în PNL, Ion Iordache și-a conturat lista apropiaților, pentru a pune bazele noului BPJ. Interesant este că pe lista se regăsește, pe lângă primari și consilieri și numele directorului CE Oltenia, Daniel Burlan. Susținut de PNL și în trecut și acum, pentru această funcție, Burlan nu și-a asumat niciodată vreo afinitate politică. Mai este de precizat că mandatul lui Daniel Burlan, din fruntea CEO, expiră la sfârșitul anului.
  Totodată, în PNL Gorj urmează să aibă loc alegeri, însă, în condițiile actuale, este de înțeles cine se bucura de sprijinul celor de la centru.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!