spot_img
26.8 C
Târgu Jiu
miercuri, septembrie 27, 2023
Altele
  AcasăPoliticDavițoiu: „Florin Cârciumaru nu se plia pe doctrina PMP”

  Davițoiu: „Florin Cârciumaru nu se plia pe doctrina PMP”

  Popularii gorjeni și-au depus listele pentru alegerile parlamentare la Biroul Electoral Județean. Așa cum au anunțat liderul Nicolae Davițoiu și proaspătul recrutat Sorinel Boza ocupă primele poziții.

  Candidații PMP Gorj au intrat oficial în cursa pentru un loc în Parlamentul României. În ciuda zvonurilor lansate în spațiul public, lista anunțată initial nu a fost modificată. “Componența listelor PMP este următoarea: la Camera Deputaților eu voi deschide lista, deci Davițoiu Nicolae, iar la Senat domnul Sorinel Boza va deschide lista. S-a vehiculat și numele domnului Florin Cârciumaru ca fiind pe listele PMP, dar a fost decât o vehiculare de nume, pentru că Florin Cârciumaru nu se plia pe doctrina PMP. De aceea am și căutat un om care să aibă legătură cu județul Gorj, un om care a condus CEO vreme de trei ani și ceva și care în decursul carierei a avut numai profesii liberale. Domnul Sorinel Boza se plia foarte bine pe doctrina și pe cerințele pe care le-a impus PMP pentru candidații la Camera Deputaților și Senat. Țintim zona de minerit și energie, dar nu numai, pentru că domnul Boza vine dintr-o zonă în care a avut strânse legături și cu fabrica de ghips-carton de la Turceni. Practic vine dintr-o zonă care are legătură cu simpatizanții noștri și cu cei care credem noi că ne vor vota”, a transmis Nicolae Davițoiu.

  Un nou profil politic

  PMP mizează pentru viitoarele alegeri pe întreg segmentul de producție din județ. Sorinel Boza este convins că are notorietatea necesară să prindă un loc la Senat. “A fost o decizie pe care am luat-o în urma unei discuții cu domnul președinte Davițoiu, care mi-a prezentat proiectul pe care și-l dorește. Ne-am întâlnit și cu președintele de la nivel central al partidului, domnul Eugen Tomac, care mi-a prezentat exact direcția pe care partidul va merge și acesta a fost momentul în care m-am decis că vin alături de echipa PMP. Am zis da și după o discuție cu familia, pentru că nu e ușor să iei o astfel de decizie. Vin cu inima deschisă și sunt sigur că împreună cu domnul președinte Davițoiu vom face multă treabă bună pentru acest județ. Ne dorim un altfel de politician care să se nască în Gorj, un altfel de om politic și de parlamentar, un om care să fie mult mai aproape de oameni, care să știe nevoile celorlalți. Pe această direcția vom merge. Am fost alături de ei, am văzut ce își doresc, am văzut problemele lor și promitem că în acea direcție vom merge. Nu mă adresez numai minerilor și energeticienilor. După cum știți, eu am venit la CEO din poziția de director al fabricii de la Turceni, am fost responsabil ca director de investiții pentru România și Europa la fabrica de ciment de la Bârsești, deci este o zonă pe care sunt din 2008”.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: