spot_img
22.1 C
Târgu Jiu
joi, septembrie 21, 2023
Altele
  AcasăPoliticDeputat liberal, despre senatorul Iordache: „În PNL nu găsești decât Jupânul”

  Deputat liberal, despre senatorul Iordache: „În PNL nu găsești decât Jupânul”

  Acuzațiile la adresa senatorului PNL de Gorj, Ion Iordache, sunt mereu mai virulente, de această dată din partea unuia dintre colegii de organizație marginalizați de acesta și anume deputatul Gheorghe Pecingină. Parlamentarul spune că va continua exodul primarilor din partid, pentru că senatorul, care este și președinte de organizație județeană, are atitudinea de „Jupân”.

  Întrebat la Radio Infinit dacă vor continua să plece primari gorjeni din PNL, deputatul Gheorghe Pecingină a declarat că asta va urma: „O să vedeți, din nefericire… sau din fericire, oamenii caută siguranță, caută parteneri de discuție, nu caută șefi, dacă în PNL nu găsesc decât Jupânul, totul să treacă prin mâna lui, totul să controleze el, lucrurile astea în politică nu mai sunt demult.  Nici măcar în managementul unei firme nu se mai aplică așa. Decât, mă rog, când ai contracte cu statul poți să-ți permiți să faci asta.”

  Pentru această situație din PNL Gorj, Pecingină dă vina pe conducerea centrală a partidului, care l-a impus la conducerea organizației pe Iordache.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: