spot_img
1.1 C
Târgu Jiu
luni, decembrie 4, 2023
Altele
  AcasăPoliticDrumul Expres, de interes și pentru candidatul PSD de la Craiova

  Drumul Expres, de interes și pentru candidatul PSD de la Craiova

  Candidatul PSD la Primăria Târgu Jiu, Ciprian Florescu, se consultă cu fostul ministrul Lia Olguța Vailecu în vederea dezvoltării unor proiecte comune, benefice celor două județe.

  “Împreună cu viitorul primar al Craiovei, Lia Olguța Vasilescu, am avut o serie de discuții în Bănie despre proiectele comune în turism și nu numai. Sunt investiții blocate acum de Guvernul Orban, dar împreună am găsit soluții pentru a le relua”, a declarat Ciprian Florescu.

  Realizarea Drumului Expres Târgu Jiu – Filiași este extrem de importantă, atât pentru autoritățile din Gorj cât și pentru cele din Dolj. Acesta este un propiect comun, despre care vorbesc candidații PSD de la Târgu Jiu și Craiova. Într-o postare pe facebook, Ciprian Florecu și Lia Olguța Vasilescu explică foarte clar în ce fel ar ajuta realizarea acestui drum dezvoltarea turismului în cele două județe vecine.

  ”Eu am avut o întâlnire cu agențiile de turism din Craiova. E clar că nu ai ce face mai mult de două zile cu turistul în Craiova și atunci este clar că trebuie să dezvoltăm toate rutele acestea care sunt în jurul nostru. Și  Mehedințiul are niște peisaje extrem de frumoase cum este statuia lui Decebal, podul lui Apolodor, pe care l-am și refăcut pe fonduri europene. Iar în parea cealaltă, în județul vostru ( Gorj-n.r.) nu știu dacă se știe acest lucru, este cea mai mare concentrație de peșteri din lume și automat noi trebuie să mergem pe acest tip de turism: turismul de aventură. De asemenea, trebuie să ne gândim foarte mult să dezvoltăm tot ceea ce înseamnă ideea de Brâncuși. Noi am început anul acesta să creionăm cel mai frumos muzeu din Europa, Oul lui Brâncuși din sticlă, care va adăposti colecția lui Brâncuși afată în Muzeul din Criova, dar este foarte clar că vin mulți turiști ca să vadă oprele lui Brâncuși, așa-zisul turism  cultural și bineînțeles că atunci ei vor trebui să meargă automat spre Târgu Jiu. Deci, din punctul asta de vedere să nu aveți niciun fel de grijă că vom dezvolta legăturile cât se poate de bine”, a decarat fstul ministru al Muncii, Lia Olguța Vasilescu, candidatul PSD la Primăria Craiova.

  – Comandat de PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT – Organizația Județeană Gorj
  – Executat de Societatea NEW GRUP IMPACT SRL
  – Cod mandatar financiar coordonator 21200019
  – Tiraj 550 ex./zi

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: