spot_img
1.1 C
Târgu Jiu
luni, decembrie 4, 2023
Altele
  AcasăPoliticFost senator: Florin Cărciumaru a fost de mână cu Florescu și a...

  Fost senator: Florin Cărciumaru a fost de mână cu Florescu și a pierdut

  Eșecul organizației PSD de la Târgu Jiu poate avea urmări cu recul pentru alegerile generale. Mai exact, cei care credeau că și-au conservat un loc eligibil pe listele de la alegerile parlamentare ar putea să trăiască o surpriză ca urmare a rezultatelor obținute. Invitat în platoul Impact TV,  fostul senator Ion Rușeț, a declarat că în opinia sa printre cei are ar putea să nu se mai regăsească pe listă la parlamentare este chiar senatorul Florin Cârciumaru. Deși susținea mereu că sondajele efectuate în cadrul partidului îl indică drept una dintre cele mai puternice locomotive ale Partidului Social Democrat, alegerile din 27 septembrie au demonstrat contrariul. Florin Cârciumaru nu s-a aflat pe lista de la Consiliul Județean, iar în ciuda acestui fapt, PSD a obținut cel mai bun rezultat din istoria sa la Gorj. Mai mult, la municipiu, Florin Cârciumaru a fost umbra lui Ciprian Florescu în campania electorală și l-a susținut pas cu pas, iar cu toate acestea rezultatul a fost unul slab.

  ” PSD ul a obținut cel mai bun rezultat din existența lui (la Consiliul Judetean-n.r).  Domnul Cârciumaru nu a fost pe lista de consilieri județeni. PSD-ul a câștigat. (…) A fost de mână cu domnul Florescu. Domnul Cârciumaru a fost de mână cu domnul Florescu și au pierdut primăria (Târgu Jiu-n.r.) . Au pierdut și Consiliul Local, dureros, greu de suportat”, a declarat fostul senator Ion Rușeț, consilier județean PMP.

  Printre cei care nu se vor mai regăsi pe liste la alegerile parlamenatre, în opinia lui Ion Rușeț,  sunt senatorul Scarlat Iriza și deputatul Elvira Șarapatin, de la PSD, sau deputatul Victor Ponta de la ProRomânia

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: