spot_img
14.1 C
Târgu Jiu
duminică, aprilie 14, 2024
Altele
  AcasăPoliticInvestițiile inventariate de PSD Gorj!

  Investițiile inventariate de PSD Gorj!

  În prag de alegeri, liderul PSD Gorj a făcut o inventariere a investițiilor realizate în județul Gorj. Prin Programul Național de Dezvoltare Locală aproape toate comunele au putut realiza proiecte benefice comunității. În total, au fost atrase fonduri de peste 1,66 miliarde lei.

  Președintele organizației județene Mihai Weber a amintit în cadrul unei conferințe de presă sprijinul acordat localităților gorjene. Sumele, deloc de neglijat, au făcut posibile realizarea unor investiții majore în județ. „Vorbim de PNDL unde numai pe PNDL II au fost peste 100 de localități pe care le-am sprijinit. Am fost săptămânal la ministerele de resort pentru a susține investițiile promise. Gorjul este un șantier în lucru, avem investiții în apă, infrastructură rutieră, școli, canalizare. Am reușit atragerea resurselor necesare funcționării Uzinei din Sadu. La vremea respectivă chibiții ziceau că nu o să ajungă banii, că dacă vor venii bani își vor da demisia, lucru care nu s-a realizat”, susține Mihai Weber.

  Război câștigat

  Parlamentarul susține că Drumul Expres este un alt proiect important pentru care PSD a tras toate sforile posibile. După mai multe luni de incertitudine Mihai Weber susține că investiția va fi, în sfârșit, realizată.  „Am câștigat un război important în privința realizării unui drum modern de la Craiova Târgu Jiu, lucru care nu a fost ușor. Au existat chibiți care au pus sub semnul întrebării realizarea acestei investiții, lucru pe care pot oricând să-l demonstreze pentru că orice poate să vadă intervențiile pe care le-am avut, la toți miniștrii Transporturilor, scoțând în evidență necesitatea acestei investiții pentru județul Gorj. Iată că acum lucrurile au intrat în linie dreaptă!”, a mai declarat liderul PSD Gorj.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: