spot_img
14.7 C
Târgu Jiu
miercuri, mai 31, 2023
Altele
  AcasăHeadlinesInvestitorii ucraineni, aduși la Gorj, de un deputat

  Investitorii ucraineni, aduși la Gorj, de un deputat

  Un parlamentar de Gorj se laudă că va aduce în județ un investitor străin. De ani de zile este așteptată o investiție majoră care să asigure sute de locuri de muncă însă aleșii din Parlamentul României se fac că nu văd marea problemă a județului. Acum, Gheorghe Pecingină anunță că cei care ne vor scoate din sărăcie sunt ucraineni, care duc greul războiului cu Rusia.

  Deputatul de Gorj, Gheorghe Pecingină, adoptat de organizația liberală a sectorului 3 București, vorbește despre județ ca și cum ar fi în vizită. La un post de radio local alesul a declarat că își va face timp și, în programul său încărcat, va include și o vizită la Gorj pentru a aduce aici un investitor din Ucraina. Investitorul respectiv avea o afacere în Harkov, producea acolo echipamente pentru irigații și parapeți, însă, războiul i-a stricat producția. „E important să punem lucruri solide în locul CE Oltenia, nu lucruri care dispar de la un an la altul. În perioada 6-7-8 iunie voi fi prezent, în județul Gorj, cu investitorii ucraineni. Lucrurile au intrat în normal. Am găsit spațiile de care are nevoie, am discutat și cu primarul Municipiului Târgu Jiu și deja se discută pe teme legate de chirie.  Am avut mai multe variante, în Rovinari, în Târgu Jiu și până la urmă spațiul din Târgu Jiu este ceea ce își doresc și urmează să vedem ce și cum. Un lucru este cert, vor ajunge la Gorj. Sunt oameni de cuvânt. Vom beneficia de sprijinul autorităților, atât locale cât și județene”, a afirmat liberalul.

  Doar laude

  La Târgu Jiu, un alt liberal se lăuda că va aduce o firmă poloneză care să producă în domeniul agriculturii. Mii de locuri de muncă erau anunțate atunci, însă, nimic nu s-a concretizat. Pandemia este cel mai folosit pretext pentru a scăpa de declarațiile făcute în urmă cu mai mult timp.

  Te-ar mai putea interesa

  1 COMENTARIU

  1. Ăsta nu știe pe ce lume trăiește ,un traseist și un cărător de geantă al lui câțu.Cine a ajuns să scoată gorjul din mocirlă, te apuca râsul.L-au învățat și pe el( instructorii de serviciu) 50 de cuvinte și îl trimit pe la televiziuni să le rostească că un papagal. El săracul nici nu știe ce spune, nu înțelege nici ce citește.Astia sun produsul democrației românești. Să-i pupe tălpile celuilalt pnl -ist ajuns din greșeală șeful pnl Gorj și care la trecut pe listă, că ne-am din neamul lui nu visa să ajungă asta parlamentar. Spunea o rudă de-a lui că s-au închinat când au văzut că ăsta a ajuns parlamentar.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: