spot_img
18.9 C
Târgu Jiu
sâmbătă, septembrie 23, 2023
Altele
  AcasăPoliticIordache continuă scandalul politic, folosindu-se de cazul femeii operate pentru hernie, fără...

  Iordache continuă scandalul politic, folosindu-se de cazul femeii operate pentru hernie, fără a se ști că e însărcinată

  Șeful PNL Gorj, Ion Iordache, continuă scandalul politic pornit împotriva PSD, pe tema femeii din Tismana operată de hernie, dar și pentru naștere, după ce s-a constatat că-i venise timpul, deși a declarat că nu e gravidă. Iordache face acuzații grave, fără să aducă nici o dovadă.

  Șeful PNL Gorj spune că se fac angajări pe șpăgi și că medicii nu au condiții și aparatură pentru a-și face treaba. „Angajările se fac doar pe șpăgi și așa funcționează spitalul din Târgu Jiu, iar oamenii ăia lucrează cu foarte slabe condiții de lucru, cu foarte puține dotări medicale” a declarat Iordache la Radio Infinit.

  Președintele Consiliului Județean Gorj, Cosmin Popescu, care este prim-vicepreședinte al PSD Gorj, îl trimite să facă denunț, dacă are informații legate de șpăgi: „Nu s-a identificat nici o urmă de fraudă la vreun concurs organizat pe timpul mandatului Cosmin Popescu. Dacă are cea mai mică cunoștință de așa ceva, îl rog, dar astăzi, să meargă să depună plângere, pentru ca organele de cercetare penală să-și facă treaba. Dacă nu, sunt discuții politice” a declarat Cosmin Popescu.

  La rândul său, directorul Spitalului de Urgență Târgu Jiu, Dumitru Vienescu dezminte afirmațiile lui Iordache:„Nu putem generaliza, că la nivelul spitalului toate lucrurile nu merg. Din contră, se fac eforturi deosebite, pentru modernizare, pentru dotare cu aparatură, pentru aducere de personal nou. Este un caz izolat, se generalizează și se ajunge în altă sferă decât este normal.”

  Femeia și copilul sunt bine

  Femeia operată pentru hernie, fără a se ști că e însărcinată, a recunoscut public că nu a avut nici un semn de sarcină, aceasta declarând că avea menstruație și lua anticoncepționale. Atât ea cât și fetița născută sunt bine. Între timp, organele competente anchetează cazul, pentru a stabili dacă s-au respectat sau nu protocoalele medicale.

  Te-ar mai putea interesa

  1 COMENTARIU

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: