spot_img
28.6 C
Târgu Jiu
duminică, iulie 21, 2024
Altele
  AcasăHeadlinesIordache, pus la punct de PSD

  Iordache, pus la punct de PSD

  Social-democrații gorjeni răspund atacurilor lansate în public de senatorul PNL Ion Iordache. Acesta i-a balmat pe parlamentarii PSD de Gorj pentru faptul că îl trag de mânecă pe ministrul liberal al Energiei pe problemele din domeniul energetic.
  „Urmare a declarațiilor exprimate în spațiul public de către un senator PNL din județul Gorj, pentru o corectă informare a gorjenilor, trebuie specificat faptul că este vorba despre un politician care în trei ani a schimbat cinci partide. De asemenea, trebuie ştiut că, acum, domnul senator este coleg de partid, în relații foarte bune, cu cel care se face răspunzător de situația din energie. Pentru că acum are alte interese, acesta încearcă să acopere și atacurile lansate in trecut la adresa respectivului ministru, şi ceea ce se întâmplă în domeniul energetic. Atmosfera din PNL se reflectă în ieşirile publice ale celor care îşi doresc în disperare să se afirme. Declarațiile apărute în spațiul public sunt pur politice, fără susţinere, venite din partea unora cărora le este greu să vorbească despre ceea ce fac, când nu fac nimic. Atacurile populiste demonstrează, pe de o parte, caracterul, iar pe de altă parte, neputinţa de a se pune în valoare ale celor care se lansează. Pe această cale, preşedintele PSD Gorj, domnul Mihai Weber, şi prim-vicepreşedintele partidului, domnul Cosmin Popescu, transmit faptul că luptele subterane pentru putere din interiorul PNL sau jocurile murdare nu reprezintă interes pentru dumnealor. Interesul conducerii PSD Gorj este bunăstarea fiecărui locuitor, prin realizarea de investiții în toate domeniile, în toate localitățile județului. Astfel, în ultimii trei ani, Gorjul a beneficiat de sume uriaşe comparativ cu anii precedenţi, care se regăsesc în infrastructura spitalicească, rutieră, şcoli, grădinițe, lăcaşe de cult, alimentare cu apă, canalizare”, transmite PSD Gorj, printr-un comunicat de presă.
  Te-ar mai putea interesa

  3 COMENTARII

  1. Foarte bine ca a fost pus la punct acest ratacitor in politica. Menirea lui este sa faca bani si atat. Viata politica a demonstart ca asemenea specimene nu au loc si mai tarziu dispar. Asa ca Dle Iordache asta te asteapta!.

  2. senatorul Iordache știe că a acaparat bunurile județului pentru propria lui cheltuială.. E obligat să restituie drepturile luate cu japca din județ. Ar vrea să se înfigă în CEO, dar nu are tentacule decât îndreptate spre propriul lui gât. A făcut slalom printre partide, iar județului îi E bine fără falsul atlet Iordache!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!