spot_img
14.3 C
Târgu Jiu
duminică, mai 19, 2024
Altele
  AcasăHeadlinesJianu sparge enclava PSD de la Motru

  Jianu sparge enclava PSD de la Motru

  Liberalul Gigel Jianu, noul primar de la Motru, a recunoscut că a avut emoţii mari până la aflarea rezultatelor care l-au departajat de candidatul PSD. În urma scrutinului din 5 iunie, Gigel Jianu a obţinut 2.674 voturi, fiind urmat de Cosmin Morega de la PSD cu 2.125 voturi.

  gigel-jianuGigel Jianu de la PNL este noul primar al municipiului Motru, acesta câştigând alegerile în defavoarea principalului său contracandidat Cosmin Morega de la PSD. Lupta a fost destul de strânsă la Motru, rezultatele obţinute de cei doi fiind apropiate. Gigel Jianu recunoaşte că a avut emoţii şi spune că a făcut noapte albă până la aflarea rezultatelor care l-au departajat de Cosmin Morega. „A fost o noapte albă! A fost o lungă aşteptare, dar, până la urmă rezultatul a fost îmbucurător. Am văzut că oamenii din Motru îşi doresc o schimbare şi au realizat schimbarea. În ceea ce priveşte modul cum va arăta Consiliul Local, sunt convins că toată lumea a înţeles mesajul şi că suntem în situaţia în care toate proiectele care sunt bune pentru comunitate vor trece fără probleme”, a mai spus, la Radio Omega, Gigel Jianu, noul primar al municipiului Motru.

  În urma scrutinului din 5 iunie, Gigel Jianu a obţinut 2.674 voturi, fiind urmat de Cosmin Morega de la PSD cu 2.125 voturi. Ilie Petrescu de la PSRo a înregistrat 1.056 voturi, Ion Iorga de la UNPR 559 de voturi, în timp ce Camelia Khraibani, candidat independent, a obţinut doar 513 voturi. Fostul viceprimar din Motru, Tudor Dobrică de la ALDE a fost votat de 461 de alegători, în timp ce Ion Sanda, candidat independent, a înregistrat 436 de voturi. De asemenea, pe avocata Camelia Stanciu de la PNŢCD au votat-o 381 de motreni, iar pe Adrian Luță de la PND, 227. Aurel Slapciu de la PMP a obţinut şi el 217, în timp ce Mihail Aurel Ţurlea de la PRU -129 voturi, iar Vasile Diaconescu de la PRM – 91 voturi. Marian Urucu de la Partidul Socialist Român a reuşit să obţină la Motru doar 76 voturi, iar independentul Romulus Modoran 53.

  Te-ar mai putea interesa

  1 COMENTARIU

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: