spot_img
28.6 C
Târgu Jiu
duminică, iulie 21, 2024
Altele
  AcasăHeadlinesMiliarde de lei pentru dezvoltare, în Gorj

  Miliarde de lei pentru dezvoltare, în Gorj

  Deputatul de Gorj, Mihai Weber, este încrezător că fiecare dintre proiectele finanțate în 2022 vor fi finalizate cu bine începând cu anul 2023 și a dorit să felicite conducerea județului și pe primarii care s-au implicat în accesarea de fonduri.

  2022 a fost un an bun pentru județul Gorj, în ceea ce privește atragerea de fonduri. Prin proiectele gândite de șefii UAT-urilor, la Gorj, a ajuns peste un miliard de lei prin Programul Anghel Saligny. Alte aproape 3 miliarde de lei au fost alocate prin Fondul de Tranziție Justă. În 2023, toate aceste fonduri vor duce la începerea investițiilor.

  „Pentru Gorj, 2022 a fost un an decisiv în ceea ce privește dezvoltarea județului și ridicarea nivelului de trai pentru locuitori. Aproape 1,2 miliarde de lei prin PNDL 3 sau Anghel Saligny, cel mai de succes program de dezvoltare a țării! 2,6 miliarde de lei prin Fondul de Tranziție Justă, bani destinați dezvoltării județului ca alternativă la activitatea monoindustrială.

  Prin PNRR și alte programe cu finanțare europeană, Gorjul va avea la dispoziție milioane pentru sănătate, educație, rețele de apă gaze, infrastructură rutieră, construire de școli, grădinițe, etc. În 2023, Gorjul va fi un adevărat șantier. Felicitări pentru implicare tuturor primarilor, conducerii Consiliului Județean Gorj și echipelor alături de care au lucrat. Totodată, mulțumim conducerii partidului și tuturor miniștrilor PSD, pentru sprijinul uriaș acordat, atunci când a fost vorba de investiții pentru Gorj” , este mesajul transmis de liderul PSD Gorj.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!