spot_img
23.4 C
Târgu Jiu
luni, septembrie 25, 2023
Altele
  AcasăHeadlinesObiectivele PSD pentru România. Soarta CEO se va schimba 

  Obiectivele PSD pentru România. Soarta CEO se va schimba 

  Social democrații și-au stabilit prioritățile pentru noua guvernare. Economia și reformele constituie pilonii de bază ai guvernării PSD, potrivit premierului Marcel Ciolacu. De asemenea, deputatul de Gorj Mihai Weber dă asigurări că și soarta Complexului Energetic Oltenia se va schimba.

  Principalele obiective se referă la creșterea salariului minim pe economie și reducerea graduală a impozitării muncii, la majorarea pensiilor românilor, stoparea creșterii prețurilor la produse și servicii și refacerea puterii de cumpărare, respectarea grilei de salarizare, în așa fel încât nivelul de trai al românilor să se ridice la media Uniunii Europene, creșterea producției interne, prin programe de stimulare a producătorilor autohtoni, dezvoltarea sistemelor publice din Sănătate și Educație, astfel încât să păstrăm forța de muncă tânără în țară, dar și să stimulăm tineri performanți din diverse domenii de activitate și investiții în infrastructura de transport.

  Soarta CEO

  În ceea ce privește cel mai arzător subiect pentru Gorj, activitatea CE Oltenia, PSD are în plan o adordare diferită în relația cu Bruxelles -ul. „În ceea ce privește sectorul energetic, prim-ministrul Marcel Ciolacu este consecvent: odată cu schimbarea ministrului Virgil Popescu, se modifică și abordarea în relația cu Comisia Europeană pe politica energetică a României. Așadar, rediscutarea termenelor asumate în Planul de Restructurare al Complexului Energetic Oltenia și corelarea cu planul investițional reprezintă o preocupare a noului Guvern, în domeniul energetic, lucru pe care l-am susținut și care a fost inserat în actualul program de guvernare. În prezent nu există nicio solicitare la Comisia Europeană în vederea rediscutării termenelor de închidere a capacităților pe bază de cărbune”, transmite deputatul PSD Mihai Weber.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: