spot_img
10.1 C
Târgu Jiu
vineri, martie 1, 2024
Altele
  AcasăPoliticPonta îl vrea candidat pe Văcaru! Primăria Târgu Jiu sau Consiliul Județean...

  Ponta îl vrea candidat pe Văcaru! Primăria Târgu Jiu sau Consiliul Județean Gorj?

  Pro România a început să-și desemneze, la Gorj,  candidații pentru alegerile locale din 2020. Un nume surpriză este chiar deputatul Alin Văcaru, care, a declarat că la viitorul scrutin va fi pe listă pentru o funcție importantă.

  Liderii Pro România de la Gorj sunt încrezători că în alegerile locale vor obține scoruri bune. Și-au stabilit deja candidați în mai multe localități, lăsând numele celor ce îi vor reprezenta în bătălia electorală din 2020, încă la secret. Alin Văcaru afirmă că este posibil ca și el să fie unul dintre candidați. „Deja am și stabilit primii candidați. Termenul limită este 16 ianuarie pentru că în februarie vom avea o întâlnire regională la Craiova, unde trebuie să prezentăm candidații noștri la alegerile locale. Avem două variante de candidat la Primăria Târgu Jiu, iau în calcul inclusiv o candidatură a mea, dacă stau bine în sondaje. La regionala de la Dâmbovița am decis ca toți parlamentarii Pro România să fim candidați la alegerile locale. Dacă dintre cei doi propuși, eu voi sta mai bine în sondaje decât ei, voi candida la Primăria Municipiului Târgu Jiu. Cu siguranță voi fi pe liste, rămâne să vedem unde, dacă la Primăria Târgu Jiu sau la Consiliul Județean”, a declarat liderul Pro România de la Gorj, Alin Văcaru.

  Ponta, așteptat la Gorj

  Între timp Victor Ponta este așteptat la Gorj. La finalul acestei săptămâni Pro România organizează, la Rânca, o întâlnire regională a organizațiilor de tineri din partid. ”Va veni întreaga conducere centrală și parlamentarii din Oltenia” a mai declarat deputatul Alin Văcaru.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: