spot_img
9.6 C
Târgu Jiu
marți, aprilie 23, 2024
Altele
  AcasăHeadlinesProiectul de suflet a lui Weber susținut de un ministru PNL

  Proiectul de suflet a lui Weber susținut de un ministru PNL

  „Drumul Expres Târgu-Jiu-Craiova, o oportunitate în ochii tuturor!”. Este afirmația deputatului de Gorj Mihai Weber, care afirmă ca are inclusiv susținerea unui ministrul PNL pentru această investiție vitală a Gorjului.

  „Mă bucur că Drumul Expres Târgu Jiu-Craiova, proiectul de suflet al tuturor gorjenilor (pentru că, DA, nu mai este de mult doar proiectul meu de suflet), este apreciat și susținut inclusiv de un ministru PNL. În cadrul vizitei efectuate la Târgu-Jiu, Marcel Boloș, ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene, a recunoscut importanța acestui proiect. La țnceputul anului viitor, autorizația de construcție, indicatorii tehnico-economici și toate avizele necesare vor fi finalizate, astfel încât să se poată trece la faza de execuție. Precizez că tronsonul Craiova-Filiași are regim de autostradă, iar porțiunea Filiași-Târgu Jiu are regim de drum expres. Pentru tronsonul Craiova-Filiași exista deja prevăzută finanțare!”, a transmis Mihai Weber.

  În ceea ce privește atacurile politice pe această temă, parlamentarul consideră că acestea vor înceta, când proiectul va demara.
  „În ciuda faptului că, de-a lungul timpului, au existat o serie de atacuri directe vizavi de realizarea acestui proiect, venite din parte unor sceptici, sau a altora care țin morțiș să se lege de acest proiect, îi asigur pe gorjeni că acest drum se va realiza. Mă aștept ca toți factorii de decizie, inclusiv politicieni, indiferent de culoarea politică, să depășească orice frustrare și să susțină această investiție extrem de importantă pentru Gorj, care oferă posibilitatea dezvoltării județului ca variantă la activitatea monoindustrială a zonei”, a mai transmis Mihai Weber.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: