spot_img
20.2 C
Târgu Jiu
joi, septembrie 21, 2023
Altele
  AcasăPoliticPromisiune neonorată- Iordache: „În două săptămâni, Legea 197 poate fi pusă în...

  Promisiune neonorată- Iordache: „În două săptămâni, Legea 197 poate fi pusă în aplicare”

  „În două săptămâni, Legea 197 poate fi pusă în aplicare”, este declarația făcută la începutul lunii iunie de senatorul PNL de Gorj, Ion Iordache. De atunci a trecut mai bine de o lună, dar promisiunile politice ale liderului care a cumpărat organizația județeană PNL Gorj nu s-au concretizat.

  Ion Iordache dădea, în iunie 2023, asigurări că, din punctul său de vedere, „se poate pune în aplicare actul normativ”.

  De altfel, strategia liberalilor de a îi duce cu zăhărelul pe angajații din CE Oltenia a fost bine pusă la punct. La Gorj, Iordache a pus la cale o întâlnire liberală cu Daniel Baciu- președintele Casei Naționale de Pensii, Dan Iulius Plaveti- președintele Directoratului CE Oltenia și prefectul de Gorj- Iulian Popescu. La discuțiile cu ușile închise au participat inclusiv sindicatele din companie. Ulterior, liberalul Daniel Baciu a comunicat presei că „este necesar un nou demers legislativ, apoi o armonizare a softului. Legislația trebuie armonizată! Când modificările apar în MO, noi trecem la emiterea de decizii”. De atunci, liniște totală! Sindicaliștii sunt nemulțumiți, pentru că nu sunt luate în seamă toate prevederile Legii 197.

  PNL deține șefia Ministerului Energiei prin Sebastian Burduja și șefia Casei Naționale de Pensii, prin Daniel Baciu, dar cu toate acestea refuză să își asume rezolvarea problemelor cu care se confruntă mii de angajați din Gorj și nu numai.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: