spot_img
13.7 C
Târgu Jiu
marți, octombrie 3, 2023
Altele
  AcasăPoliticPSD Gorj susține sportul!

  PSD Gorj susține sportul!

  Sportul este vital în viața omului. Acesta este singurul mod prin care copii, adolescenții, dar și vârstnicii, pot fi cu adevărat sănătoși.  Astfel, sportul reprezintă o prioritate și pentru PSD Gorj.

  ”La propunerea președintelui Consiliului Județean Gorj, am votat, la sfârșitul săptămânii, în cadrul ședinței de Consiliul Județean, împreună cu toți colegii consilieri județeni ai PSD, ”Ghidul privind regimul finanțărilor nerambursabile din fondurile bugetului Județului Gorj alocate pentru activități nonprofit de interes general din domeniul sport în anul bugetar 2021”.

  Întrucât încurajăm activitatea sportivă, cluburile sportive pot depune proiecte în vederea finanțării nerambursabile.

  Suma totală alocată din bugetul Consiliului Județean Gorj este de 150.000 lei, iar valoarea finanțării nerambursabile solicitate/proiect se va încadra între 10.000 lei și 30.000 lei pentru proiectele finanțate.

  Sportul trebuie susținut, tocmai de aceea am votat cu gândul la tinerii din județul nostru care, vor să facă sport, mai ales după o perioadă lungă de timp în care am fost ținuți în case sau supuși la o serie de restricții.

  Se pot organiza evenimente precum “Promovarea sportului de performanță” și „Sportul pentru toți” care, să pună Gorjul pe harta națională a activităților sportive” a transmis Anca Bordușanu, Secretarul executiv al PSD Gorj

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: