spot_img
17.1 C
Târgu Jiu
vineri, septembrie 29, 2023
Altele
  AcasăHeadlinesReacții după plecarea lui Tudor din PSD

  Reacții după plecarea lui Tudor din PSD

  Demisia lui Adrian Tudor, analizată pe repede înainte. Biroul Permanent Municipal al PSD va lua act chiar astăzi de decizia viceprimarului. Între timp colegii din PSD îi urează succes în noul proiect.

  Liderul PSD Gorj susține că această acțiune era de așteptat în condițiile în care în ultimele zile Adrian Tudor a atacat organizația județeană. „După declarațiile făcute în ultima perioadă, era normal că acesta era pasul și că va căuta motive să-și justifice pasul. Eu am închis cazul Adrian Tudor. Nu pot să comentez dorințele acestui domn. Am văzut și reacția colegilor, echipa de la Târgu Jiu a fost echipă care l-a susținut, de-a lungul timpului, în a ocupa diverse funcții. Este decizia fiecărui om de a alegere o direcție. În PSD s-au schimbat regulile și poate unii au fost obișnuiți cu altă libertate, ori, aici, la Gorj, toți suntem egali. Mă așteptam, categoric, să facă lucrul acesta. Este decizia lui și îi doresc succes pe viitoarea poziție de candidat, cu siguranță se va regăsi pe undeva, de asta a făcut această mutare. Orice plecare este o pierdere dar organizația merge înainte”, a transmis liderul PSD Gorj, Mihai Weber.

  Pierde calitatea de ales local

  Liderul organizației municipale PSD Târgu Jiu susține că nu vor încerca să-l întoarcă pe Tudor din drum. Aurel Popescu susține că regretă plecarea dar spune că decizia îi aparține fostului coleg. „Vom lua în calcul demisia, o voi prezenta Biroului Permanent Municipal, întâmplător avem ședință chiar în această seară. Este o demisie care nu mai poate fi analizată, doar luăm act de ea și nimic mai mult. Urmare a acestei demisii, domnul Adrian Tudor pierde funcția de ales local și viceprimar. Îmi pare rău de această demisie pentru că regret toate pierderile pe care PSD le are prin plecarea membrilor săi. Îmi pare rău de neînțelegerile care s-au născut în ultima perioadă de timp, și, sper ca pe viitor să avem posibilitatea să comunicăm și să colaborăm la fel de bine, în alte domenii decât cele pentru care am activat ca echipă”, a transmis liderul PSD Târgu Jiu, Aurel Popescu.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: