spot_img
1.7 C
Târgu Jiu
luni, decembrie 11, 2023
Altele
  AcasăPoliticRomanescu a refuzat să candideze la alegerile parlamentare. Îi propune pe primarii...

  Romanescu a refuzat să candideze la alegerile parlamentare. Îi propune pe primarii de la Câlnic şi Roşia de Amaradia

  Marcel Romanescu, primarul proaspăt reales al municipiului Târgu Jiu şi preşedintele organizaţiei municipale Târgu Jiu a PNL, este nemulţumit de propunerile făcute de partid cu privire la candidaţii la alegerile parlamentare. În timpul campaniei electorale a fost anunţată candidatura omului de afaceri Ion Iordache, pe primul loc la Senat, iar recent au apărut informaţii că pe locul doi la Camera Deputaţilor va fi Gheorghe Pecingină, secretar de stat în Ministerul de Finanţe, care a mai fcut parte şi din alte partide, inclusiv PSD.

  Romanescu a transmis, pe pagaina sa de Facebook, că a avut duminică o întâlnire cu preşedintele organizaţiei judeţene, Dan Vîlceanu, care i-a propus să candideze pentru Camera Deputaţilor, dar a refuzat: „Am avut o discuție cu președintele PNL Gorj, Dan Vîlceanu, despre candidații la alegerile parlamentare. Mi s-a propus să candidez, dar am refuzat. Am promis târgujienilor continuarea proiectelor și nu-mi pot lua cuvântul înapoi! Alături de echipa de la Consiliul Local am promis să transformăm municipiul Târgu Jiu și asta vom face“.

  Ce candidaţi propune Romanescu

  Marcel Romanescu îi vede candidaţi potriviţi la elegerile parlmentare pe unii primari liberali sau pe Dorel Chiriţescu, profesor universitar: „Sfatul meu pentru organizația județeană este să urmeze exemplul nostru, de la locale. PNL Gorj are nevoie de profesioniști pe liste. Trebuie să le arătăm cetățenilor că punem pe primul loc interesul lor. Candidații nu trebuie să fie neapărat membri de partid. Există persoane foarte bine pregătite în acest sens. Să nu uităm că și noi avem în organizație oameni bine pregătiți, care nu au trecut prin alte partide și care ne pot reprezenta cu cinste în Parlament. Dorel Chirițescu sau Iustin Paralescu sunt profesioniști care nu pot fi contestați și care merită să ajungă acolo. Sunt foarte cunoscuți și apreciați de gorjeni și nu numai. De asemenea, avem primari cu state vechi în PNL și cu o bogată experiență în administrație, ce nu pot fi acuzați de traseism și care se pot regăsi pe lista candidaților: Ion Liviu Cotojman, Vasile Vladuleanu, Dumitru Vulpe, sunt câteva exemple în acest sens. Au rămas liberali și la bine și la rău și au dus greul.

  Eu cred că avem soluții bune pentru alegerile parlamentare, iar cetățenii ne-au dovedit că vor susține liste cu profesioniști. Astfel de persoane trebuie să le propunem oamenilor pentru alegeri de acum încolo“ a mai precizat Marcel Romanescu.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: