spot_img
16.1 C
Târgu Jiu
sâmbătă, septembrie 30, 2023
Altele
  AcasăPoliticRomanescu: “Cred că este o pierdere pentru PSD”

  Romanescu: “Cred că este o pierdere pentru PSD”

  După anunțarea listelor PSD toți ochii sunt ațintiți pe senatorul Florin Cârciumaru care nu a anunțat încă ce va face. Nu s-a mai regăsit pe liste social-democraților în schimb a fost curtat din timp de alte formațiuni politice. Față de situația creată, Florin Cârciumaru a declarat scurt că “a fost un scenariu”.

  Liderul PSD Gorj este convins că Florin Cârciumaru nu va pleca din PSD. Pe de altă parte, tot Mihai Weber susține că actualul senator PSD este singurul care nu a acceptat nicio altă variată, preferând atitudinea „de om care are o coloană și un statut”. “Indiferent despre ce persoană vorbim, nimeni nu este de neînlocuit. Fiecare a muncit, și nu fac referire strict la o persoană, ci pentru oricare dintre ei. Am avut experiență și să știți că partidul nu stă într-un om niciodată. Am avut o discuție în Comitetul Executiv Județean, iar domnul Călinoiu, care s-a înscris pe listele de candidați a recunoscut faptul că a greșit când a candidat ca independent. Am apreciat că a fost cât se poate de sincer, recunoscând că dacă nu ai o echipă în spate, indiferent ce poziție ai ocupat în trecut, nu vei realiza absolut nimic.  Domnul Florin Cârciumaru nu va pleca din PSD. Am avut o discuție cu dumnealui, mi-a spus că a avut o discuție cu reprezentanții de la Pro România și cu cei de la PMP, dar că nu va pleca din partid, pentru că partidul este cel care i-a oferit cele mai mari satisfacții. Rămâne alături de noi și își încheie cariera cu demnitate, așa cum ar trebui să și-o încheie orice om care are o coloană și un statut. Recunoaște că partidul i-a oferit, ca de altfel tuturor, ne-a oferit lucruri pe care de multe ori nici nu le visam. Ar trebui să fim toți recunoscători că numai datorită unei echipe ne-am atins fiecare idealurile”, a transmis Mihai Weber.

  Pierdere pentru PSD

  În schimb liberalii profită de această situație. Liderul PNL Târgu Jiu este convins că fără Cârciumaru lupta pe Municipiu va fi extrem de ușoară. „Personal, cred că este o pierdere pentru PSD, vom vedea în alegeri ce se va întâmpla, însă, din exeperiențe mele, din calitatea de candidat pentru funcția de primar, am întâlnit foarte mulți oameni care îți aduceau aminte de perioada mandatului domului Cârciumaru. Nu știu ce va face PSD la alegeri dar sunt convins că la Târgu Jiu, PNL va avea un rezultat foarte bun”, a transmis Marcel Romanescu.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: