spot_img
21.4 C
Târgu Jiu
miercuri, mai 22, 2024
Altele
  AcasăHeadlinesRomanescu: Echipa municipală mă va urma, indiferent de partidul din partea căruia...

  Romanescu: Echipa municipală mă va urma, indiferent de partidul din partea căruia voi candida

  Primarul PNL al Târgu Jiului, Marcel Romanescu, are vineri o întâlnire de foc cu șeful organizației județene, Ion Iordache. Cei doi vor sta față în fața, după un lung șir de atacuri în spațiul public. Liderul PNL Târgu Jiu susține că va trata și discuțiile cu privire la candidatura din 2024.

  „Domnul Iordache mi-a transmis că dorește să se întâlnească cu organizația municipală și sper să găsim o cale de comunicare. Am înțeles că la întâlnire vor participa și cei doi vicepreședinți, doamna prefect, Cristina Cilibiu, secretarul general PNL Gorj, Gabriela Târsu și primarul din Rovinari, Robert Filip. Voi fi la fel de tranșant, sper să ne spunem în față ce avem să ne reproșăm. Sper să vorbim și despre rezultatele bune ale organizației municipale, nu doar despre reproșuri”, a transmis președintele PNL Târgu Jiu, Marcel Romanescu.

  Cât despre posibilitatea de a candida din partea altui partid, Romanescu susține că, indiferent de decizia luată, echipa de la organizația PNL Târgu Jiu, pe care o conduce, îi va fi alături. „Ca prioritate rămâne PNL, dar, ținând cont de tensiunile care au apărut între mine și conducerea organizației județene, trebuie să avem rezervele necesare. Este clar că echipa municipală mă va urma, indiferent de partidul din partea căruia voi candida”, a mai transmis liderul PNL Târgu Jiu.

  Te-ar mai putea interesa

  1 COMENTARIU

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: