spot_img
15.1 C
Târgu Jiu
duminică, octombrie 1, 2023
Altele
  AcasăHeadlinesRomanescu mesaj pentru membri PNL Târgu Jiu care aspiră la funcții: ”Trebuie...

  Romanescu mesaj pentru membri PNL Târgu Jiu care aspiră la funcții: ”Trebuie să mai aștepte, sperăm că într-o zi va veni și vremea lor”

  Mocnește un nou scandal în PNL Gorj. Liderul de la municipiu acuză conducerea județeană că promovează persoane care nu au nicio legătură cu organizația de la Gorj. Nemulțumirea este cu atât mai mare cu cât oamenii lui Marcel Romanescu, care l-au ajutat să ajungă primar, nu au fost recompensați în niciun fel.

  După președintele PSD Gorj Mihai Weber și liderul PNL Târgu Jiu pune tunurile pe Dan Vîlceanu. Marcel Romanescu este deranjat de numirea lui Valentin Tatomir, directorul ELCFU Motru, pe postul de director al Direcției Resurse Umane din cadrul Complexului Energetic Oltenia, în condițiile în care liberalii gorjeni încă așteaptă să fie recompensați pentru munca depusă în campanie.  „Nu știu nimic nici despre numirile din CEO , nici despre cele din alte instituții. Sincer, nu mă mai miră nimic, văd atâtea de multe numiri care nu au nicio legătură cu PNL încât nu-mi mai fac niciun fel de speranță că membrii PNL vor mai fi promovați pe diverse funcții chiar dacă au calitățile necesare. Când poți numi pe cineva într-o anumită funcție, te uiți prima dată în propria ogradă, dacă nu descoperi nicio persoană este foarte corect să găsești cel mai bun specialist pe domeniul respectiv, însă, după 30 de ani nu mă mai surprinde că unul care e în PSD patru mandate, apoi la PNL, la UDRM sau la Pro România obține vreun post. M-aș bucura să fie un foarte bun specialist care să-și facă datoria pentru societatea respectivă! În privința colegilor din PNL le transmis un singur mesaj :  trebuie să mai aștepte, sperăm că într-o zi va veni și vremea lor. Mă uit la propria mea organizație și îmi dau seama că nu a fost promovat nimeni deși am oameni de calitate” , afirmă președintele organizației Municipale a PNL Târgu Jiu, Marcel Romanescu.

  Liderul PNL Târgu Jiu se lepăda că numirile făcute în deconcentratele din Gorj, Romanescu afirmând că nici măcar nu-i cunoaște pe cei unși pe funcții. „În PNL Târgu Jiu am câteva persoane foarte bine calificate pe anumite domenii dar nu ne-a întrebat nimeni, niciodată, ce ar putea să facă. Nu s-a ținut cont de punctul de vedere al nostru. Din oamenii promovați recent de către PNL Gorj nu cred că cunosc nici măcar un sfert. Nu știu de unde au fost parașutați unii, am văzut tot felul de indivizi care își leagă numele de PNL doar pentru că PNL e la Guvernare”, mai susține Marcel Romanescu.

  Te-ar mai putea interesa

  4 COMENTARII

  1. Atenție la „profesioniștii” numiți în funcții publice. Mare atenție, fac mai mult deservicii! Dincolo de diplomele ce le dețin e necesar sa demonstreze ca și știu despre ce-i vorba în propoziție și mai ales, sa aibă caracter: sa nu fure, sa nu minta. Cu alte cuvinte sa fie loiali legii și interesului public! Dacă – si încurcă interesele personale cu ale funcției ce o detin, n-am făcut nicio schimbare!!!!
   Altfel, toți mediocri sunt cu cine conduce, cei cu caracter și verticali au propriile convingeri și nu se clatină la cea mai mica adiere!.

  2. Si in jurul lui Romanescu carcaie tot felul de neaveniti pusi pe capatuiala prin afaceri necinstite.Iar daca treburile merg prost in acest oras unde curg doar promisiuni si minciuni-marca Luhsu, este limpede ca in loc sa fie angajati sau pusi pe functii oameni capabili, sunt adusi tot felul de lichele politice, submediocre si rau-intentionate.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: