spot_img
20.8 C
Târgu Jiu
luni, mai 29, 2023
Altele
  AcasăHeadlinesRușeț e convins că Biroul Politic al PNL Gorj are zilele numărate

  Rușeț e convins că Biroul Politic al PNL Gorj are zilele numărate

  Fostul senator de Gorj, Ion Rușeț, este de părere că Biroul Politic al Organizației Județene a PNL, are zilele numărate.

  În opinia fostului parlamentar și actual consilier județean, soluția către care se îndreaptă organizația centrală este de dizolvare a organismului de conducere al PNL Gorj, respectiv Biroul Politic Județean. Măsura va fi luată în urma deciziilor de organizare a alegerilor interne în vederea alegerii unui președinte, susține Rușeț.

  BPJ al PNL Gorj a decis ca, în data de 23 octombrie, să fie organizate alegeri pentru stabilirea președintelui, după ce deputatul Dan Vâlceanu nu a mai fost președinte, iar conducerea filialei este asigurată de Gigel Știrbu, responsabil la nivel regional. „Biroul Politic Județean al PNL Gorj va fi dizolvat, după părerea mea și nu va mai dura foarte mult. Se va continua cu un interimat și se va trece la alegerea unui nou Birou Politic Județean. Actualul BPJ al PNL Gorj îi este favorabil deputatului Dan Vîlceanu în procent de 60%.”, a declarat Ion Rușeț la o televiziune locală.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: